A Gears of War-játékok narratív igazgatója átigazolt a Sony Santa Monicához

  • Írta: osan
  • 2023. november 22.
  • Érdekesség
Link másolása
GoW-ból GoW-ba igazolt Bonnie Jean Mah, aki több Gears-játék narratív vezetéséért is felelős volt. Eredetileg a filmiparban indította útjára karrierjét, de 2008-ban a Warhammer 40,000: Space Marine-nak és a Dark Millenium Online-nak lett az írója, így belépve a videójátékiparba is.

A Warhammer 40K-játékok után csatlakozott a Black Tusk stúdióhoz, akiket mostanság The Coalition néven ismerhetünk, és így a Gears of War-franchise írója lett. Dolgozott a negyedik és ötödik etapon is a franchise-ból, de tett egy kisebb kitérőt is, amikor átpártolt a Relic Entertainmenthez, ahol az Age of Empires IV-en dolgozott. Most újabb csapatváltás következett be, hiszen a Sony Santa Monica stúdiójánál kezdett el tevékenykedni, mint narratív igazgató.

X-posztban jelentette be a hírt Mah:

Jó, hadd kezdjem el: annyira izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek a hírt. Csatlakoztam a @SonySantaMonica csapatához, mint narratív igazgató. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy ebben a csapatban és stúdióban dolgozhatok. HAJRÁ!"

Egyelőre nem tiszta, hogy min fog dolgozni Mah, lehetséges egy újabb God of War-játék, de szóba kerülhet az Amazon által berendelt sorozat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...