Érkezhet a Prison Architect 2?

  • Írta: osan
  • 2023. november 26.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalos bejelentés nem történt ugyan, de nagyon úgy tűnik, hogy már javában dolgoznak a népszerű börtönszimulátor folytatásán. Lehetséges, hogy a The Game Awards-ra tartogatnák a meglepetést?

A koreai játékbesorolási és felügyeleti bizottság legutóbbi tevékenysége alapján akár arra is következtethetünk, hogy nemsokára már az Introversion Software új alkotásával játszhatunk majd. Természetesen már rég nem elérhető a weboldal, ahol látható volt a Prison Architect 2 besorolása – ami egyébként a „juvenile” kategóriába került, vagyis fiatalok számára is megfelel -, de ahogy az lenni szokott, valaki sikeresen készített róla egy képernyőfotót és X-posztban megosztotta a világgal.

Ugyan ez csak vad spekuláció, tekintve, hogy bejelentés és egyéb szivárgás még nem történt, de nem lennénk meglepődve, hogyha a börtönszimulátor kapna egy folytatást.

Az első rész sikeressége valószínűleg a játék humorának és összetettségének volt köszönhető, de az sem volt hátrány, hogy a fejlesztők évekig támogatták a játékot ilyen-olyan fizetős kiegészítőkkel, amikben olyan kultuszhelyszíneket is meglátogathattunk, mint az Alcatraz vagy akár megpróbálhattuk jobb útra terelni fegyenceinket a rehabilitáció bűvös módszerével.

1.
1.
markoci555
még alfában van az új játék, szóval most vagy másik csapatnak adták a címet, mert nem hiszem, hogy egyszerre kettőt fejlesztenének, vagy kamu az egész

de nem is tudom milyen drasztikus újítást akarnak, (ami indokolná egy új rész kiadását,) amit az alap játékba ne lehetne rakni, még 3d is van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...