A CD Projekt RED nagy része már a következő Witcher-játékon dolgozik

  • Írta: osan
  • 2023. november 29.
  • Hír
Link másolása
Most, hogy megkaptuk a Cyberpunk 2077 első és egyben utolsó nagyobb kiegészítőjét is, a stúdió úgy döntött, hogy ideje legtöbb erőforrásukat egy új játékra fordítani, ami nem más, mint a sorban következő Vaják kaland.

Nemrég a stúdió közzétette a 2023 harmadik negyedéves bevételéről szóló videót, melyben feljött az egyelőre csak Polaris kódnév alatt futó Witcher-projekt is:

Ami a fejlesztői feladatokat illeti, a csapatunk legtöbb tagja jelenleg a Polarison dolgozik, egy új Witcher-játék trilógia első részén.” – mondta Piotr Nielubowicz.

A negyedéves bevételt nemcsak videóban, de egy prezentációban is megmutatják nekünk, amely leginkább ugyan a Cyberpunk 2077-re fókuszál és arra, hogy milyen jól muzsikál a Phantom Liberty kiegészítő, de egy grafikont is találhatunk benne, amin jól látszik a csapat felosztása.

Arról még nem szólt a fáma, hogy mikor fogják hivatalosan bejelenteni a The Witcher 4-et vagy Polarist, de ne számítsunk arra, hogy ez a közeljövőben megtörténne, aztán ki tudja, a The Game Awards hozhat nagy meglepetéseket.

9.
9.
hedzsooo
#7: "Megsugom", hogy rengeteg otlet felmerul 1 jatek fejlesztese kozben, + rengeteget el is vetnek belole, mert egyszeruen rajonnek, hogy nem passzol az osszkepbe... ;) :-)))

Az a "demo" nem 1 publikus, jatekosoknak szant demo volt, hanem 1 szimpla fejlesztoi demo
8.
8.
silkgoat
#6: Teljesen egyetertek. Mindig nekiugrok a 3-asnak, de par ora jatek utan egyszeruen nem tudom tovabb csinalni, aztan eloveszem a kettest es hetekig elvagyok vele. Bizisten probalom megszeretni a 3-ast, mert akkora a hype korulotte hogy tuti van benne valami, de nem megy :D
Johet a kopkodes meg a dobalodas, hogy mekkora faszfejhukye vagyok :D
7.
7.
ÉnVok
#2: Megsúgom, hogy az első játék, első demójában saját karakterrel lehetett játszani. Akkor elvetették ezt az ötletet, viszont bármikor elővehetik újra.
6.
6.
Seraph
#5: Minden witcher játékot végigjátszottam többször is, és mondok még valamit, szerintem a 3 visszalépés volt fősztoriban meg világépítésben, vizuális stílusban a 2 után.
5.
5.
hedzsooo
#4: Nalad a Witcher 3 igen rosszul vegzodhetett, v. soha nem is jatszottad, v. esetleg csak vegig nem jatszottad, a fene sem tudhatja ezt biztosra ugye, max. te... :-)))

Az, h nem Ciri lesz a foszereplo, nem feltetlen baj ugye, csak 1 lehetosegkent dobtam be az o nevet. Nyalvan van szamtalan mas lehetoseg is, kiveve a "sajat karaktert", mint azt mar leszogeztem. :D
4.
4.
Seraph
#2: Játszódhatna a múltban, mikor a witcherek gyakoribbak voltak, és többféle iskolájuk működött. Azt meg nem erősítették meg neked sehol hogy Ciri lenne főszereplő, plusz az kifejezettem hülye választás lenne mondjuk szerintem mert eleve nem witcher.
3.
3.
hedzsooo
Amugy a Witcher 1 remake is mar javaban kovacsolodik, halvanyan sejtem hogy olyanok is dolgoznak rajta, akik pl. anno a Witcher 3-an is dolgoztak nekik...

Szerintem a W1 remake fog elobb kijonni, a W4 szerintem nagyobb falat, hiszen ott az osszes kuldetest, tortenetet, stb. is teto ala kell meg majd hozniuk kozben, a fejlesztese alatt. Plusz a W4 ha jol remlik mar nem a sajat engine-t hasznalja, hanem UE5-ot, amihez megintcsak minden uj nekik, menet kozben kell tuningolniuk a jatek fejlesztesehez az UE5-os eszkozeiket is. Viszont varhatoan atom-durva lesz a W4, hiszen mar a C2077 sem piskota a sajat engine-t hasznalva, a W4 az UE5-el csak meg komolyabb lehet majd
2.
2.
hedzsooo
#1: Milyen "sajat karakter"???? :D A The Witcher jatekokban, most komoly? XD :D

A Witcher 4 is szorosan a konyvek altali vilag altal inspiralodik, csak Geralt helyett pl. lehet Ciri lesz most a foszerepben. Lenne ertelme, hiszen a ter-idos ugrasaival akar meg a C2077 vilagaba is ugye beugorhatna.

Nem lenne ugye teljesen elkepzelhetetlen, hiszen Geraltnak mar meselt is a jovobeli kalandjairol, meg ha nem is tul reszletekbe menoen de megis eppen elegge 1ertelmuen.
Meg hat ugye mekkora lenne mar ha a 2 nagy sajat franchise-t osszeeresztenek, na...

DE NEM, nem fognak "sajat karaktert" neked bele tenni, ez nem 1 TES jatek v. tudom is en minek gondoltad lesz... :))) A The Witcher elso trilogiaja eppen azert volt annyira sikeres mert az volt ami. Aminek ugye elegge nem elhanyagolhato, szerves szerves resze volt Geralt, wazzzeee...
1.
1.
Seraph
Jó lesz végre elengedni a Geralt szálat, saját karakterben több a szerepjátékos lehetőség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...