Újdonságokat is hoz magával a Cyberpunk 2077: Ultimate Edition

  • Írta: szlav
  • 2023. november 30.
  • Letöltés
Link másolása
December 5-én fut be a Cyberpunk 2077 minden jóval teletömött kiadása, vele együtt pedig érkezik az ingyenes 2.1-es patch is, ami újabb játékmeneti extrákkal fűszerezi meg V és Johnny Silverhand ámokfutását.

Habár a CD Projekt RED korábban határozottan kijelentette, hogy a Phantom Liberty és a vele együtt érkezett 2.0-ás update lesz a Cyberpunk 2077 utolsó frissítése, úgy tűnik, a lengyelek hazudtak nekünk, ennek pedig ez esetben csak örülni tudunk. Azt már egy bő hete tudjuk, hogy érkezik a Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, amely egyetlen gyönyörű csomagban foglalja majd magába a futurisztikus RPG összes megjelent tartalmát, azt azonban nem gondoltuk, hogy eddig sosem látott újdonságokat is kapunk majd.

A lengyel stúdió ma bejelentette, hogy december 5-én, az Ultimate Edition rajtjával együtt élesedik majd a 2.1-es rendszámú patch is, amely teljesen új, régóta várt játékmeneti újdonságokat is hoz magával. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez egész pontosan mit jelent, a részletekről holnap délután, egy fejlesztői livestreamben rántják le a leplet. Az azonban már fix, hogy mind minden eddigi kisebb update, új a 2.1-es frissítés is teljesen ingyenes lesz azok számára, akik rendelkeznek a Cyberpunk 2077 bármelyik kiadásával. PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön. Az előző generáció konzoljain már tényleg nem érdemes újdonságokra várni.

A részletekről tehát holnap délután 16:00-kor, a CDPR Twitch-csatornáján rántják le a leplet, de a közvetítés után mi is beszámolunk majd a 2.1-es frissítés tartalmáról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...