Ma veszi kezdetét az Overwatch 2 nyolcadik szezonja

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 5.
  • Videó
Link másolása
A Blizzard berúgta az ajtót az Overwatch 2 nyolcadik évadának előzetesével. A Call of the Hunt során egy vadonatúj karaktert kapunk, Maugát, aki egy tank, illetve számos fegyver- és hős-skint is a vadászat témájára hangolva.

December 5-én, azaz ma indul az Overwatch 2 legújabb szezonja, a Call of the Hunt. Az új vadászatra kihegyezett évadban egy új PvPvE mód, valamint két visszatérő ünnepi esemény, a Winter Wonderland és a Lunar New Year is helyet kap majd.

Nem beszélve az idei BlizzConon leleplezett új hősről, Maugáról sem, akit a szezonbérlettel lehet megnyitni. A prémium tagsággal már azonnal, míg az ingyenes battle pass-szal a 45. szinttől. Mercy, Reinhardt és Reaper megkapják a Hard Light fegyverskineket is. A Call of the Huntban azonban különféle beast hunter ihletésű fegyvermintákat is zsákmányolhatunk Junker Queennek, Maugának és Anának. Néhányuk a prémium bérlet része, másokat az ingame boltban vásárolhatunk meg, a Mythic skin pedig az utolsó prémium jutalom a sorban.

Az új Battle of the Beasts módban Orisa boss verzióját győzheti le két négyfős csapat egymással versengve, míg a Winter Wonderland event december 19-én kezdődik, és visszatér a Mei's Snowball Offensive és a Yeti Hunt is. Ha ügyesek vagyunk, megszerezhetjük a három legendás skin egyikét Cassidy, Baptiste és Illari számára.

Végül, a holdújévi esemény 2024. január 30-án indul egy új térképpel, a Lijiang Night Markettel. Visszatérnek a Capture the Flag és a Bounty Hunger Deathmatch arcade módok, és persze az új legendary skinek sem hiányoznak majd, ahogy azt már megszokhattuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...