Hivatalosan is bejelentették a single player Dead by Daylight videójátékot

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. december 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Supermassive Games és a Behaviour Interactive csapatai közösen egy vadiúj egyjátékos videójátékot fejlesztenek, ami a Dead by Daylight univerzumában játszódik majd.

Még tavasszal érkezett a hír: a Supermassive Games és a Behaviour Interactive összefogtak, hogy egy közös horror videójátékot hozzanak létre, ami a mai napon kapott egy hivatalos bejelentést. A Dead by Daylight alkotói arról is beszámoltak, hogy ez a gyöngyszem egy single player cím lesz, ami tartalmazni fogja a Supermassive-játékok feszültségét és elágazó történetmesélését.

"Nyilvánvalóan mindannyian horrorrajongók vagyunk itt a Supermassive-nál, és hatalmas rajongói a Dead by Daylightnak is." - mondta Steve Goss, a Supermassive Games igazgatója. - "Most izgatottak vagyunk, hogy a Behaviourral együttműködve egy vadonatúj egyjátékos interaktív történetjátékon dolgozhatunk, ami a Dead by Daylight rémisztő univerzumában játszódik." Traci Tufte, a Supermassive executive producere arról is biztosította a rajongókat, hogy a készülőben lévő kaland tele lesz "erőteljes élet-halál döntésekkel" is.

A bejelentés X-posztja alatt megjelölték a hamarosan megrendezésre kerülő The Game Awards hivatalos fiókját is: ebből arra következtethetünk, hogy a díjátadó alatt még több információt tudhatunk meg a játékról. 

1.
1.
crytek
Nocsak. A csodák leszivárognak a game iparba is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...