TGA 2023: Demót is kapunk a Prince of Persia: The Lost Crownból

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 8.
  • Videó
Link másolása
Már csak néhány hét van hátra a sorozat oldalnézetes mellékágának premierjéig, ám a The Game Awardson újabb előzetessel rukkolt elő a Ubisoft. Ami még fontosabb, demót is érkezik a Prince of Persia: The Lost Crownhoz.

Habár tegnap délután már kiszivárgott a Prince of Persia: The Lost Crown legújabb sztorielőzetese, a hajnali díjátadón hivatalosan is levetítették a kedvcsinálót. A metroidvaniák játékmenetével felvértezett spin-offot hamarosan bárki kipróbálhatja, hiszen a egy héttel a megjelenés előtt érkezik egy ingyenes demó az összes platformra.

Egészen pontosan január 11-én kóstolhatunk bele az új főszereplővel operáló játékba. A játékosok ezúttal Sargon szerepét öltik magukra, aki egy fiatal harcos, a Halhatatlanoknak nevezett elit légió tagja, feladatunk az, hogy megmentsük Ghassan herceget és felfedezzék a Qaf hegyén álló erődítményt. Ehhez persze ismét manipulálhatjuk az időt és a teret.

A Prince of Persia: The Lost Crown 2024. január 18-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

2.
2.
memoryman
Hát én nem tudom. Kiváncsi vagyok rá, de kivárok vele. Ha jön game passba akkor ránézek.
1.
1.
Nothing
Ez a fröccsöntött karakterdesign elég pocsék, de egy ügyességi játéknál ez remélhetőleg a háttérbe szorul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...