A Ubisoft jelentősen átalakítja a The Division 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 12.
  • Hír
Link másolása
A francia kiadó bejelentette, hogy a rajongói kívánságok alapján teljesen átalakítja a The Division 2-t. A Project Resolve névre keresztelt frissítés 2024 februárjában élesedik. Most hétvégén már egy nyilvános teszt is lesz.

A Ubisoft bejelentette a Project Resolve-ot, azaz a The Division 2 átfogó frissítési tervét, amely a játék szavatosságának, stabilitásának és életminőségének javítását célozza meg. Beleértve a több ezer hibajavítást és a régóta kért módosításokat a PvP-harcokhoz és a PvE kiegyensúlyozásához. Hiába jelent meg négy éve a looter-shooterek zászlóshajója, még mindig hatalmas rajongóbázis áll mögötte, és a következő évben is el leszünk látva tartalmakkal.

Mindenekelőtt, december 14-én és 15-én nyilvános tesztet tartanak minden érdeklődő számára, így már első kézből próbálhatjuk ki a változások első hullámát. A próba januárban és februárban folytatódni fog.

Ami a PvP-t illeti, a cél, hogy vonzóbbá tegyék a Conflictot, még jobban kiegyensúlyozottá teszik a rendszert, függetlenül attól, hogy ki mennyi időt fektetett eddig a játékba. Így az összes ügynöktől elveszik az Expertise és a SHD Watch bónuszokat. Viszlát, meta-karakterek!

A státuszeffektek összes módosítása a hatások csökkentésére és a counterplay bevezetésére irányuk. A talentek esetében is az a cél, hogy életképessé tegyék őket a PvP-ben, és megoldjanak néhány egyensúlyi problémát. A Dark Zone-okban határozottabb kontrasztot mutatnak a megszállt és a meg nem támadott zónák között. A játékosok testreszabhatják játékélményük intenzitását, ezáltal szélesebb közönség előtt is elérhetővé tegyék a kivonásos mókát. Ugyanakkor, akik keményebb élményre vágynak, dedikált teret biztosítanak nekik.

A PvE-ben bevezetik a talentek rotációs funkcióját a Descentbe, lerövidítik a kifutás hosszát, így gyorsabb lesz a Nemesisekkel való találkozás. Könnyebben elérhetőbbek lesznek az Expertise frissítések, és ezek költségei is arányosak lesznek a megszerzett jutalmakkal. Az ígértek szerint a globális események is szórakoztatóbbak lesznek.

A Project Resolve update miatt a játék tervezett DLC-jét 2025-re tolták el, és ne feledkezzünk meg arról, hogy készül a The Division 3 is, ami már előgyártási fázisban van.

1.
1.
crytek
Hát ha már a hajós fos nem megy... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...