Mobilokra tart a Sonic Mania Plus

  • Írta: osan
  • 2023. december 14.
  • Hír
Link másolása
A közönségkedvenc Sonic-játék eredetileg 2017-ben jelent meg, majd rá egy kis idővel kapott egy kibővített kiadást – amit a „Plus” szócska jelez nekünk – és most, nemsokára mobilokon is elérhető lesz a játék a Netflix egyre impozánsabb játékkatalógusában.

Szerdán, azaz tegnap jelentette be a Netflix, hogy milyen játékokra számíthatunk majd még a streamingóriás platformján, és hát le a kalappal a cég előtt, már nemcsak sorozat- és filmrajongóknak éri meg az előfizetés, de a videójátékok szerelmeseinek is.

A kezdeti szkepticizmus, ami a Netflix videójátékos terveit vette körül, mára már eltűnt, hiszen olyan szinte már kötelező darabok érkeznek az előfizetők telefonjára, mint a Hades, a Grand Theft Auto: The Trilogy – ami azért hagy némi kívánni valót maga után, de így is egy jó fogás nosztalgiázni vágyóknak – vagy éppen a Sonic Mania Plus.

Remek nosztalgiajáték lett a Sonic Mania és a Plus kiadás, ami egy évvel az eredeti után érkezett, már tartalmaz egy remixelt Encore módot és két új karaktert is, Mighty the Armadillot és Ray the Flying Squirrelt.

Ahogy az a Netflix oldalán is látható, valamikor 2024-ben számíthatunk majd arra, hogy telefonunkon is élvezzük a kis kék süni kalandját, de addig is elmerülhetünk olyan címekben, mint a Death’s Door vagy a Dead Cells: Netflix Edition. A cég egyébként nagyjából 90 játékon dolgozik, amik ugyancsak a játékkatalógust fogják majd bővíteni, szóval egy remek időszaknak néznek elébe az előfizetők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...