Egy póló leplezte le, hogy kikkel csinálja meg Hideo Kojima a Death Stranding-filmet

  • Írta: osan
  • 2023. december 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Már az elején lelőjük a poént, a Kojima Productions az A24 stúdióval állt össze, hogy filmre vigyék a Death Strandinget. Kíváncsian várjuk mi fog kisülni az együttműködésből, hiszen Kojima zsenialitása és az A24 filmográfiája azt is előrevetítheti, hogy egy igazán különleges kalandban lesz majd részünk.

A Disney Plusra készül a Hideo Kojima: Connecting Worlds című alkotás, melynek köszönhetően majd azt nézhetjük meg, hogyan készült el a sétaszimulátorként is emlegetett játék, illetve lesznek kikacsintások is Kojima gyerekkorába és a Kojima Productions korai napjaiba. Készülőben van viszont egy másik film, ami ugyancsak Kojima és a Death Stranding nevéhez köthető, mégpedig a játék filmadaptációja.

Az A24 hivatalos webshopjában található egy póló - azóta sajnos már kikerült a kínálatból, de itt megnézhetitek -, rajta a stúdió lógójával Death Stranding stílusban elfolyva, így sikeresen leleplezve, hogy kik is fognak segédkezni a film elkészítésében. Ha valakinek nem lenne ismerős az A24 neve, akkor olyan alkotások fűződnek a stúdió nevéhez, mint A bálna, a Csiszolatlan gyémánt vagy a Minden, mindenhol, mindenkor.

Már rég lehetett tudni, hogy készül a filmadaptáció, sőt júniusban Kojima meg is osztott erről egy X-posztot, miszerint prominens szerepet tölt be a film elkészítésében és felügyeli mind a forgatást, mind a forgatókönyvet, csak nem ő rendezi a filmet.

Többet sajnos nem tudni a készülő Death Stranding-filmről, se a premierdátum, se a szereplők listája – bár jó lenne viszontlátni Norman Reedust és társait – nem derült még ki.

 

2.
2.
memoryman
A Death Strandinget most karácsonykor akarom kipörgetni. (EPIC ingyen odaadta. Köszi EPIC!) Utána jöhet a film is.
1.
1.
belaman
A24=minőség, szóval örülök neki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...