Összefog a Bloober Team és a Skybound Entertainment

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 21.
  • Hír
Link másolása
Az atmoszferikus horrorjátékairól ismert fejlesztők és a The Walking Dead mögött álló kiadó egy új, közös projekten kezdett el dolgozni. Az eddigiek alapján egy teljesen új címről van szó.

Az elmúlt pár évben a Bloober Team jó pár élvezetes, és főleg a hangulatra és a környezetre építő horror játékot tett le az asztalra, elég ha csak a Layers of Fear-játékokra gondolunk, vagy a párhuzamos síkokkal operáló The Mediumra. Természetesen a fejlesztők mostanában a Konamival közös Silent Hill 2-remake kapcsán kerültek reflektorfénybe, és ha lehet hinni a korábbi nyilatkozataiknak, a játék munkálatai már a célegyenesben vannak.

Nem is csoda, hogy már a jövőre, és a 2027 végére kitűzött stratégiai tervük megvalósítására gondolnak, ennek részeként pedig a Skybound Entertainmenttel közösen elkezdtek dolgozni egy vadonatúj játékon. A The Walking Dead és az Invincible képregényeket és sorozatokat is jegyző kiadó egy korábban még nem adaptált IP-ből szeretne játékot készíteni, és a Bloober Teamre vár majd a feladat.

Hogy ez az új játék pontosan melyik franchise-hoz fog tartozni, esetleg egy teljesen új, a projekthez kidolgozott IP-ről lesz-e szó, egyelőre nem tudni. A misztikus "R" névre keresztelt projektről 2025-ben tudhatunk majd többet, így ez a bejelentés egyelőre kicsit korainak érződik, ettől függetlenül kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...