Ingyenes a DNF Duel az Epic Games Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 21.
  • Akció
Link másolása
A Nexon 2D-s verekedős játéka váltotta a Desinty: Legacy Collectiont az Epic Games Store ünnepi játékadományozásának keretében. 16 karakter egyikével tehetjük próbára tudásunkat az offline és online módok valamelyikében.

A DNF Duel egy vérbeli 2D-s bunyós anyag, amely a Dungeon Fighter Online világában játszódik, rögtön három fejlesztő is dolgozott rajta: az Eighting, az Arc System Works és a Neople. Az anyag nemrég vált elérhetővé az Epicnél a Battle Mage mellett, és ha már ott van, mától egy héten át ingyenessé tették. Kell ennél frissebb játék?

Csak az alapjátékok kapjuk meg, a Season Pass tartalmait nem, de így is impozáns a felhozatal. A névsor 16 karakterből áll, akiket a Free Battle, az Arcade, a Survival és a sztorimódban nyúzhatjuk, miután végigverekedtünk magunkat az oktatómódon és kellően sokat edzettünk.

Az online módban normál és rangsorolt meccseket is vívhatunk, ha már kellően jártasnak érezzük magunkat. A következő ingyenes játék december 21-től, pontosabban ma estétől érhető majd el az Epic Games Store-ban, de még nem tudjuk, hogy mi lesz az.

2.
2.
crytek
#1: 1 napig lehet beszerezni és az ott marad a fiókon örökre és akkor játszol vele amikor akarsz
Szóval semmi hiba nincs a cikkben
1.
1.
Palack20
Nem jo a cikk mert csak 1 napra kajuk meg es ma mar uj jatek jon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...