A The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition az Epic karácsonyi ajándéka

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 25.
  • Akció
Link másolása
Az Obsidian űrkalandoros RPG-jének legteljesebb változatát húzhatjuk be ingyenes holnap délután öt óráig az Epic Games Store karácsonyi osztogatásának köszönhetően.

Az Epic idei ünnepi osztogatásában már kaptunk RPG-t is, azonban az Obsidian fejlesztésében megjelent The Outer Worlds váratlanul kellemes meglepetés még így is. Ráadásul nem is akármilyen verziót húzhatunk be, hanem az idén tavasszal megjelent Spacer's Choice Editiont. Ez a kiadás gyakorlatilag a játék hovatovább verziója, mivel nem csak az összes DLC-t tartalmazza, de vizuálisan is felújított változatról van szó.

Érdemes sietni, mivel a játékot 2023. december 26-én 17:00-ig adhatjuk hozzá díjmentesen a könyvtárunkhoz az alábbi linken, azt követően már egy újabb játék lesz elérhető. Az Epic idei ajándékozása várhatóan január 4-ig fog tartani, amikor is újra egy hétig lesz elérhető az aktuális játék ingyenesen.

5.
5.
delphijos
#4: Majd jön olyan hogy “ezt a sz@rt” meg a “ mé ezt, már megvan” ;)
4.
4.
hedzsooo
Mingya' jon vmi ingyenelo ismet, hogy de ha' man' ez is vooo't vhol...

Ja, keson szoltam.... :))) XD
3.
3.
crytek
#1: Júliusi choicban benne volt.

Állítólag ezzel a patchel (verzióval) elcseszték..nem tudom még nem toltam vele
2.
2.
manderel
Na, ez már tetszik. Még nem vettem meg, a mostani gépemre már nem igazán akartam ráereszteni. De ha minden jól megy nemsokára meg lesz az új, azon már jó lenne kipróbálni. Így most be is húztam.
1.
1.
Extol
Pfff Epic ezt benyalta. A Humble-n egy hete volt olyan pakk aminek ez is a része volt, én bagóért hozzájutottam kiegészítőstől. Aki akarta, már játszotta. Egyébként nem egy korszakalkotó cím.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...