Egy sűrű városi területtel bővült az Escape from Tarkov

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 31.
  • Letöltés
Link másolása
A szokásosnak mondható wipe után karácsonykor végre megérkezett az Escape from Tarkov 0.14-es frissítése, amely egy kezdő játékosoknak szánt pályával, a Ground Zero-val bővítette a felhozatalt.

Korunk egyik legsikeresebb kivonásos shooter, az Escape from Tarkov egy nagyobb frissítést kapott a héten, amely egy új városi területet, fegyvereket, főellenséget és számos egyéb hibajavítást tartalmaz. Az új régió a Ground Zero, egy felhőharcolókkal teli belváros, számos infrastruktúrával megspékelve, úgy mint bankok, kávézók, éttermek, gyógyszertárak és így tovább.

Ha tetszett a tavalyi Streets of Tarkov pálya, akkor a Ground Zero-t is imádni fogod, feltéve, ha kezdő játékos vagy, hiszen ide csak az alacsonyabb, 1-20-as szintűek léphetnek be. Egyfajta oktatómódként is felfogható az egész, hiszen új bevezető küldetések és számos extra segédlet könnyíti meg a belerázódást a játékba.

Sajnos a frissítés számos komoly technikai problémát is magával hozott, akadtak bejelentkezési hibák, a Battlestate csapata dolgozik a hibákon, már orvosolták is a kliensoldali hiányosságok egy részét.

A 0.14-es patch a Tarkov hitboxának és páncélrendszerének átdolgozását is tartalmazza. A fejlövéseknek már külön találati zónái vannak, így nem mindegy, hogy sisakra, vagy a szabadon hagyott arcra lövünk. A páncélrendszer 37 új ballisztikus lemezt tartalmaz a külön testrészekhez. Ami új fegyvereket illeti, bekerült a kalapba a SIG MCX SPEAR, illetve az amerikai hadsereg új XM7 géppuskájának szélesebb körben elérhető civil változata. Az update hozzáadja a Vaultingot is, azaz a fedezékek mögé is guggolhatunk, vagy átugorhatunk rajtuk, ha kedvünk tartja.

3.
3.
royalbert867
The Getaway from Tarkov upgrade brings amazing brand-new environments to discover, for pupils in Newcastle, looking for assignment writing help in newcastle uses an attractive trip with scholastic difficulties. Equally as the video game presents fresh goals these expert solutions lead you towards overcoming creating projects with experienced techniques allowing you to level up your abilities together with arise successful in the class sector.
1.
1.
markoci555
nagyon jó új cuccok és változások jöttek, én egyelőre még nem ugrottam bele, mert visszaállították az irányítást és kismillió dolgot kell majd állítanom, plusz fegyverváltás és vaulting-ot valahogy be kell szorítani, úgy hogy ne zavarja a megszokott kombinációkat... erre nem vagyok még felkészülve fejben :D

eléggé le van tojva a tutorial része a játéknak, egy új játékosnak minden információt wiki-ről, videókból kell összecsipegetnie, ez az új térkép, ami eleinte egyáltalán nem volt tervben, egy nagyon jó irány, de kétlem, hogy nagyon messzire mennének a kezdők megsegítésével
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...