Offline mód készül az óév legpocsékabb játékához, a The Day Before-hoz

  • Írta: zoenn
  • 2023. december 31.
  • Hír
Link másolása
Alaposan földbe állt a Fntastic MMO-ként indult játéka, amely a viták kereszttüzébe került, főleg a fejlesztők hozzáállása miatt. A The Day Before már nem is érhető el a Steamen, de lelkes modderek mégis meg akarják menteni.

Még mindig lehet tovább fokozni a The Day Before körüli hírverést. Már mindenki tudja, hogy négy nappal a katasztrofális Early Access-premier után a fejlesztő bejelentette, hogy 2024. január 22-én leállítja a játék szervereit és visszafizeti mindenkinek a vételárat. Számos vád érte a koreai csapatot, volt itt plágiumgyanú, újrafelhasznált assetek, és ami a legnagyobb baj, nem is MMO lett a végeredmény, hanem egy bugos kivonásos shooter.

Nem véletlen, hogy a játékosok felháborodtak a The Day Before kétes minőségén, ám akadnak olyanok, akik mégis megmentenék a projektet. Luci0 és fskartd most azon dolgozik, hogy offline módot készítsen a játékhoz, ezzel kitolva annak élettartamát, és egyfajta bűnös élvezetet nyújtsanak azoknak, akik még ezután is szeretnék kipróbálni 2023 legbotrányosabb alkotását.

A készítők egyelőre nem ígérnek semmi konkrétumot, sem pedig megjelenési ablakot, hiszen még a munkálatok elején tartanak. Posztjukban úgy nyilatkoztak, hogy már megkerülték a Steam DRM-jét és hozzáfértek a játék összes fájljához, amiből már ki tudnak indulni. Az egyik modder már be is töltötte a térképet, de a karakterét még nem tudta mozgatni.

Kérdés, hogy egy ilyen renoméval rendelkező alkotás egyáltalán megéri-e a befektetett időt és munkát?

2.
2.
Extol
Sok szerencsét nekik
1.
1.
markoci555
hobbi szinten, közel ingyen dolgozó modderekből hamarabb kinézem, hogy normális játékot hoznak ki ebből, mint a csapattól, akik csak hazudtak, meg lopták a pénzt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...