Hamarosan megkapjuk a Little Nightmares: Enhanced Editiont?

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 2.
  • Pletyka
Link másolása
Már is tavaly voltak jelek arra, hogy a Bandai Namco felújítja a Little Nightmares első részét, ám most az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal is megszellőztette az Enhanced Editiont.

Noha már úton van a Little Nightmares 3, ám a jelek szerint még előtte nekifutnak az első rész remasterének. Miután tavaly a Dél-Afrikai Köztársaság Film- és Kiadóbizottsága már listázta az Enhanced Editiont, most ugyanezt az ESRB is megtette a tengerentúlon. A felújított változat PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re érkezik.

A leírás alapján néhány extra grafikai tartalomra számíthatnak a játékosok, valami hasonlóra, mint a Little Nightmares 2 esetében, amelyhez egy ingyenes Enhanced Edition frissítés érkezett anno. Ehhez sugárkövetést, 3D audio-támogatást, interaktív részecskeeffekteket kaptunk, valamint 4K/30 fps, illetve dinamikus 4K/60 fps módot a jelenlegi generációs konzolokra.

Reméljük, a Bandai Namco követi a második rész példáját, azaz a Little Nightmares: Enhanced Edition is egy ingyenes frissítés lesz azok számára, akiknek már megvan az alapjáték. A premier már közel lehet, lévén a Little Nightmares 3-at is idénre várjuk a Supermassive jóvoltából.

1.
1.
crytek
Jó game. Várható volt hogy kap valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...