Pontosították a Star Wars: Outlaws megjelenési ablakát

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Eddig úgy tudtuk, hogy a Ubisoft nyitott világú Star Wars-játéka valamikor 2024-ben jelenik meg, ám a Disney legújabb blogbejegyzése konkrétabb időablakot lőtt be. Ezek szerint az év végére datálható a premier.

A The Division fejlesztőinek új Star Wars-akciójáték kicsit pontosabb megjelenési intervallummal rendelkezik, köszönhetően annak, hogy a Disney egy blogbejegyzésben felvázolta a cég 2024-es terveit. A posztban megemlítik az Outlawst is, amely ezek szerint 2024 végén landol a boltok polcain. A bejegyzést azóta módosították, amiben most csak az szerepel, hogy "2024 folyamán". Vélhetőleg nem hibáról van szó, simán elképzelhető, hogy az ünnepi szezonra szánják a nyitott világú anyagot, csak idő előtt elszólták magukat.

Az Outlawsban egy törvényen kívüli hölgyeményt, Kay Wesst irányítjuk, az események valamikor a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér között veszik fel a fonalat. A háború már a tetőfokára hágott, és ebben a zűrzavaros időszakban lehetőségünk lesz a bűn útjára lépni. A játékban többek közt egy teljesen új holdat járhatunk be, Tosharát részletesen felépítették a fejlesztők, öröm lesz elveszni benne.

Most már az is biztos, hogy az Outlaws mellett a Zynga-féle Star Wars: Hunters is 2024-ben jön, de ne feledkezzük meg a Respawn Star Wars FPS-éről, valamint a Quantic Dream akció-kalandjátékáról, az Eclipse-ről sem. Sőt, a Naughty Dog egykori fejese, Amy Hennig is új Star Wars-játékot fejleszt.

2.
2.
Low Noise
Tartok tőle, hogy a látványos bemutató videó az első 20 percet mutatja, aztán Farcry, de ne legyen igazam. https://youtu.be/c7K2TA0bBpY?si=cV3Ss6OYAgYmZfoR
1.
1.
markoci555
jó lesz az jövőre is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...