A Respawn már a következő Star Wars Jedi-videójátékon dolgozik

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy Reddit-felhasználó bukkant rá az információra a Respawn Entertainment egyik friss álláshirdetésében.

Bár a Respawn Entertainment és az Electronic Arts szerelemgyereke, a Star Wars Jedi: Survivor még csak nemrég látott napvilágot, úgy néz ki, hogy máris készül a franchise folytatása. Egy Reddit-felhasználó volt elég szemfüles ahhoz, hogy a Respawn egyik friss álláshirdetésében rábukkanjon a rejtett információra: újabb Star Wars Jedi-videójáték készül. 

A hirdetésben a Principal Game Writer pozícióra keresnek munkatársat, akinek a feladata a párbeszédek, jelenetek és a történet megírása lesz. Azonban nekünk a hirdetésből nem ez az érdekes rész: a rövid szövegből az is kiderül, hogy a következő Star Wars-játékhoz keresik a lelkes munkavállalót. 

A korábbi projekt, a már említett Star Wars Jedi: Survivor indulása nem volt zökkenőmentes: a rendezője nem volt hajlandó tovább késleltetni a játékot. Azonban a kezdeti nehézségek ellenére a játék a második legsikeresebb Star Wars-indítás lett a Steamen. 

Reméljük, hogy az új videójáték is hasonlóan teljesít majd! 

3.
3.
silkgoat
Mer az elozo mikor keszult el vegre? :D
2.
2.
mdr88
#1: Sajnos ez eddig az egész 2023-as évet jellemzi... ami épp nem késik, az borzasztó állapotban jelenik meg --> Hogwarts, Last of Us, Jedi:Survivor csak hogy párat említsek...
1.
1.
Doomsayer
Csak emiatt a hír miatt megnéztem Steam-en, de 66%-on áll és azt írják, hogy semmilyen gépen nem megy normálisan. Persze game pass-be jó lehet tavasszal, meg minden, csak még sosem kellett ezt mondanom egy olyan játékra, amit évek óta vártam. Tipikusan az a cucc, amire "el volt téve" a teljes vételár, de a mostani árat sem éri meg, ha nekik nem érte meg elkészíteni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...