Most ingyenesen vihető az A Plague Tale: Innocence

  • Írta: szlav
  • 2024. január 3.
  • Akció
Link másolása
Még mindig tart az Epic Games Store nagy ajándéközöne, a mai ingyenesen megszerezhető címről pedig semmiképp nem érdemes lemaradni. Ha még nem tettétek, mindenképp pótoljátok Hugo és Amicia kalandját!

A fiatal testvérpár szörnyű, tragikus kalandja a pestisjárványtól és patkányoktól hemzsegő Franciaországban egy igazán kivételes darab, most pedig ajándékba kapjátok a játékot, mégpedig az Epic Games Store jóvoltából. A végéhez közeledő ünnepi ajándékozás egyik utolsó címét holnap délutánig szerezhetitek be - a menetet bizonyára már ismeritek, az Epic Games Store weboldalán vagy a PC-s kliensben regisztrálhatjátok az ingyenes játékot a profilotokon.

A karácsonyi és újévi ajándékozás utolsó előtti címe ez, a korábban már közzétett szivárgások szerint holnap 17:00-kor a Marvel's Guardians of the Galaxy váltja majd Amicia és Hugo kalandját, vagyis mindenképp érdemes lesz visszanézni az online áruházba holnap is. Jó játékot kívánunk az újonnan szerzett címekhez!

3.
3.
Anti crytek
Mást se hallok, csak hogy emez ingyen vihető, amaz meg bekerült a game pass-ba... Hallatlan! Ha játszani akartok, fizessetek pribékek!!!
Hamarosan leírom, hogy mostanában mivel játszok, mivel nyilván baromira kíváncsiak vagytok rá!
2.
2.
HMoody
Mindkét rész szuper, zseniálisak az angol szinkronhangok. A második rész most van a PS+ essentialsben ingyen.
1.
1.
Helldiver
Már játszottam a második résszel is, de ennek a végén van egy meglepően klassz bossfight amihez hasonló nekem a második részből hiányzott. Merem ajánlani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...