A PC-sek is megkapják a Grand Theft Auto: The Trilogy javítását?

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 8.
  • Pletyka
Link másolása
Ki tudja megmondani, hogy melyik platformon hibátlan a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definition Edition? Eláruljuk: a Netflix-előfizetőinek elérhető mobilos változatoknál. A jelek szerint a PC-sek sem maradnak ki a jóból.

Habár megérdemelt volna egy tényleg "definitív" kiadást a Grand Theft Auto: The Trilogy, a 2021-es megjelenésekor azonban csak a nevében volt az, hiszen technikai oldalról bizony botrányos portot kaptak a PC-sek, sőt a többi platform tulajdonosai is. Érdekes, hogy a december közepében megjelent mobilos változatokat gatyába rázta a Rockstar Games, ám ehhez a kiadáshoz csak a Netflix előfizetői juthatnak hozzá.

A jelek szerint ez nem sokáig lesz így. Egy X-felhasználó észrevette, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definition Edition SteamDB-oldalán feltűnt változásnapló alapján joggal hihetjük azt, hogy a fejlesztők egy új javításon dolgoznak. Nem csupán titkosítási kulcsok megváltoztatásáról van szó, hanem tényleges, valós fejleményekről.

Ez pedig csak azt jelenti, hogy a mobilos verziókhoz hasonlóan végre a PC-s portot is rendbe teszik hamarosan - kérdés, hogy az összes platformra elérhetővé válik-e az update. Úgy lenne logikus, hogy igen. Várjuk a fejleményeket.

2.
2.
ATi0021
Úgy voltak jók, ahogy eredetileg kijöttek.
1.
1.
crytek
Remake-et érdemeltek volna ,de hát rocksztár nem kell sokat várni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...