Alan Wake is csatlakozhat a Dead by Daylighthoz?

  • Írta: szlav
  • 2024. január 8.
  • Pletyka
Link másolása
A fantasztikus cross-over tartalmairól ismert online horrorjátékot hamarosan egy újabb remek kollaboráció teheti izgalmasabbá. A sötétséggel hadakozó regényíró, Alan Wake is csatlakozhat a túlélőkhöz.

Habár a hivatalos bejelentés még várat magára (a hírek szerint a Behaviour Interactive holnap rántja le a leplet az érkező újdonságokról), egy aprócska teaser már most igen sokat elárul arról, hogy miféle kollaboráció vár a Dead by Daylight játékosaira. A stúdió X-en osztotta meg a nyúlfarknyi teasert, amelyen mindössze egy pislákoló zseblámpát láthatunk.

Természetesen zseblámpák eddig is léteztek a játékban, Alan Wake pedig közel sem az első, aki valaha megragadta az elemes fáklyát, a játékvilágban azonban a zseblámpa, mint motívum gyakorlatilag eggyé vált a valóra vált horrorsztori írójával. Nyilván az sem lehet véletlen, hogy a közelgő kollaboráció viszonylag szorosan követi az Alan Wake II megjelenését, amely a tavalyi év egyik legfantasztikusabb címeként vonulhat be a történelemkönyvekbe.

A jelek tehát egészen egyértelműek, végső soron azonban egyelőre még csak spekulálunk. Ahogy említettük, holnap minden bizonnyal fény derül a következő esemény pontos mivoltára - erről természetesen igyekszünk majd mi is beszámolni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...