A Sea of Thieves is PlayStationre és Switchre költözik?

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 8.
  • Pletyka
Link másolása
Tovább gyűrűzik a Microsoft multiplatformosítás felé irányuló törekvése. A Hi-Fi Rush után egy másik first-party cim költözhet a rivális gyártók konzoljaira, ez pedig a 2018-ban megjelent kalózos kooperatív játék, a Sea of Thieves.

Már a múlt héten szárnyra kaptak olyan feltételezések, miszerint a Microsoft azt tervezi, hogy az egyik "ismertebb" belső fejlesztésű játékát a konkurens platformokra is elhozza még idén. Ma sokan a Tango Gameworks alkotására tippeltek, ám a Hi-Fi Rush jelen állás szerint Switchre futhat be, ám a Giant Bomb szószátyár illetékese, Jeff Grubb ennél is tovább ment. Szerinte a Rare által készített Sea of Thieves a Nintendo gépe mellett PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenhet.

Ugyanezt az érvelést osztja a Game File jelenlegi, és a Kotaku korábbi szerkesztője, Stephen Totilo, aki ma elárulta, hogy az egyik forrása szerint a Microsoft fontolóra vette a Sea of Thieves PlayStationre való átültetését 2024 elején.

Lehetséges, hogy tényleg megváltozott az Xbox jövőjére vonatkozó globális stratégia, ez esetben pedig több korábbi exkluzív címet hozhatnak el a rivális platformokra. Az iparági szakértők szerint jó tenne a Hi-Fi Rushnak, ha növekedne a frencsájz profilja, és nem utolsó sorban több pénzt hozna, mint amennyit eddig termelt.

A Sea of Thievesnek viszont nincs miért szégyenkeznie, már több mint 30 millió játékost vonzott a kalózos anyag, és ez a szám tovább növekedhet ha a Sony és a Nintendo gépén is napvilágot látna hamarosan.

1.
1.
crytek
Így kell ezt. Mindent mindenre!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...