Január 18-án lesz az Xbox Developer Direct

  • Írta: aronsz
  • 2024. január 9.
  • Rendezvény
Link másolása
A korábbi szóbeszédek igaznak bizonyultak, valóban a nyakunkon az Xbox Developer Direct legújabb adása. A Microsoft közzétette a végleges időpontot, illetve az eseményen várható bejelentéseket is.

A múlt héten megírtuk, hogy várhatóan a hónap második felében érkezik majd az év első Developer Directje a Microsofttól, ahol bemutatják mi várható a 2024-es évben. Az Xbox Wire honlapján közzétett blogposzt szerint január 18-án tartják majd az eseményt. A műsor magyarországi idő szerint este 9-kor kezdődik majd.

A poszt megerősítette, amit már korábban is sejtettünk, hogy az idei évet erősre tervezi a Microsoft. A szervezők ígérete szerint az alábbi játékokba nyerhetünk majd alapos betekintést: Indiana Jones, Avowed, Ara: History Untold és a Senua’s Saga: Hellblade II.

Mind a négy játékot a készítők fogják bemutatni, különböző mélységben. A MachineGames játékfejlesztői Indiana Jones játékról árulnak majd el részleteket, az Obsidian mélyrehatóan bemutatja majd a gameplayt, amire a fanok számíthatnak az Avowedban. Az Ara: History Untold fejlesztését vezető Oxide Games stúdiótól pedig exkluzív gameplay várható. A Hellblade II kapcsán valamelyest bizonytalanabb a helyzet, a készítők várhatóan a játékkal kapcsolatos ambícióikról és az éppen zajló fejlesztési folyamatokról fognak beszélni.

A Developer Direct után, magyarországi idő szerint este 10 órától, a ZeniMax Online Studios The Elder Scrolls Online 2024 bemutatója kezdődik, ahol a játék legnagyobb idei frissítésének felfedését ígérik a fejlesztők.

További információk az eseménnyel kapcsolatban az Xbox és a Bethesda hivatalos közösségi média csatornáin várhatók.

3.
3.
Low Noise
Meglephetnének egy Quantum Break 2 vel, na az még játék volt.
2.
2.
Őrnagy
Remélem, nem kapkodják el a stúdiók! Hamar munka ritkán jó! Meg kell adni a módját, és akkor biztos a siker, mint a Halo és a Starfield esetében is történt.
1.
1.
crytek
Indiana Dzsonszira kíváncsi vagyok. Ha lesz egy tomb raider szint csak ostoros faszival már jó lesz nekem

Hellblade 2 meg sose akar megjelenni? Pedig idénről hápogtak ,de még csak korai lenne?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...