A hétvégén jelenthetik be a Smite folytatását?

  • Írta: osan
  • 2024. január 12.
  • Pletyka
Link másolása
Adathalászok úgy gondolják, hogy egyértelmű bizonyítékokat találtak a Smite 2 létezésére és arra, hogy a közeljövőben be is fogják jelenteni a népszerű MOBA folytatását.

Kicsivel több, mint 10 évvel ezelőtt jelent meg a Smite, egy MOBA-játék és ugyan népszerűsége nem érte el a LoL vagy a Dota 2 szintjét, azért így is nagy rajongótáborral büszkélkedhet. A Tribes készítőinek MOBA-ja tavaly ünnepelte 10. születésnapját - egy új istennel -, így ideje volt már, hogy hangot adjon magáról a folytatás is, még ha nem is hivatalos keretek között.

Adathalászok elég tiszta utalásokat találtak a játék fájljai között egy ’Smite 2 Founders Pack’ csomagra. A smitedatamining.com oldalon található bejegyzés alapján a csomagot legkorábban a 2024-es születésnapi esemény alkalmából tehetik elérhetővé a fejlesztők, amely a 11.3-as frissítéssel érkezik majd és valószínűleg vagy előzetes hozzáférést fog biztosítani a játék alfaverziójához vagy esetleges extra tartalmakkal fog kecsegtetni. Az adathalászok a bejelentést a 2024-es SWC eseményre datálják, ami most vasárnap lesz megtartva.

Emellett az orosz Steam oldalon feltűnt egy Smite 2-t reklámozó szöveg, amely arra bíztatott minket, hogy tegyük kívánságlistánkra a játékot. Ahogy azt már megszokhattuk, hamar lekerült a reklám, de szerencsére a szemfüles Reddit-felhasználók még időben észrevették és most egy bejegyzésben tárgyalják a lehetőségeket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...