Ilyen gépigénye lesz a Suicide Squad: Kill the Justice League-nek

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 12.
  • Gépigény
Link másolása
A Rocksteady végre elárulta, milyen vason fut el az Öngyilkos osztag, és azt is, hogy a látványhoz bizony a sugárkövetés is hozzátesz majd - feltéve, ha bekapcsoljuk. Aggódni nem kell, szerényebb konfigokkal is beéri a játék.

Már csak néhány hét választ el minket a Suicide Squad: Kill the Justice League premierjétől, ezért már időszerű volt, hogy a Rocksteady nyilatkozzon valamit a várható rendszerkövetelményekről. A beugró szint egy Intel Core i5-8400K-s proci egy GeForce GTX 1070 társaságában, amihez illik 16 GB RAM-ot pakolni kétcsatornás módban, nem beszélve az SSD-ről sem.

Az eggyel magasabb szinthez egy Core i7-10700K-s proci ajánlott, valamint egy ehhez hasonló Ryzen 7 5800X3D egy GeForce RTX 2800 vagy egy Radeon RX 6800 XT, bár ez is csak az 1440p/60 fps-hez elég közepes grafikai beállítások mellett. Ha 4K-ban 60 fps mellett élveznéd a kalandot, ott már bizony egy Core i7-12700K vagy egy Ryzen 7 7800X3D szükséges, VGA-ból pedig a GeForce RTX 3080 vagy a Radeon RX 7900 XT. Nincs kibúvó!

Megjegyeznénk, hogy a zárt alfateszten feloldották az embargót, úgyhogy a következő napokban újabb látnivalók év vélemények születhetnek a játékról. Kíváncsiak is vagyunk rájuk, mert az első visszajelzések bizony aggasztóak voltak. A premier február 2-án esedékes PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

3.
3.
Doomsayer
#2: Szerintem is messziről nagy bukás a cucc. Már bizonyította a Rocksteady, hogy nem azért voltak sikeresek, mert jók, hanem azért, mert jól megfogták az esszenciáját annak, hogy milyen Batman-nel lenni és erre elég jól rá tudták húzni a játékmenetet. Ebben a játékban semmi sincs abból és csak egy sima kaotikus, repkedős lövöldének néz ki, ahol nettó csak a nagyobb számokat kergeted az egész játékban. Meg amúgy is: most akkor megölik a Justice League-t? Na ne már... Vagy nem ölik akkor meg? Na ne már...
2.
2.
crytek
#1: Szerintem tévedsz.. Elváras maximum az első gameplay trailerig volt, azóta már nincs senkiben ilyesmi.
A rockstady kimondhatatlanul jobban járt volna ha a Batmaneket betolja UE5 alá.
De majd kiderül ,lehet sokan veszi majd mert nekik ez jó..megszoktuk hogy sok hulladék sikeres lesz :(

1.
1.
markoci555
eddig nem nagyon érdekelt, de most utánanéztem, b****meg ez mekkora bukta lesz gyerekek...
gotham knights-al ellentétben, itt elvárnának egy szintet az emberek a batman játékok után, így még nagyobb lesz a pofára esés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...