Naná, hogy szivárog a The Last of Us: Part II Remastered is

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 15.
  • Hír
Link másolása
A rajongóknak csupán péntekig kéne kibírniuk a The Last of Us: Part II Remastered megjelenéséig, de a Redditen már számos látnivaló kiszivárgott róla - többek közt No Return játékmódba és a megnyitható skinekbe nézhetünk bele.

Nem meglepő, hogy vannak olyan játékosok, akik már napokkal korábban hozzájutottak a The Last of Us: Part II Remasteredhez, és nem bírtak várni a január 19-én esedékes premierig, már most megosztottak róla egy sor videót és képet a Redditen a hétvége folyamán.

Elsősorban a roguelike mókára kihegyezett No Return mód érdekes a számunkra, láthatunk mozgásban több játszható karakter is, mint Levet és Tommyt, de a megnyitható skinekről is kaptunk pár screenshotot. Nem beszélve az eddig soha nem látott sztoriküldetéseket tartalmazó Lost Levels módról sem, amibe szintén belenézhetünk, ha mindenképp el akarjuk rontani a saját szórakozásunkat.

Azt azonban el kell mondani, hogy a látvány terén nem történt eget rengető változás a 2020-as eredeti játék óta, azon kívül, hogy sokkal simább és élesebb minden a Remasteredben.

Január 19-én duplán jól járnak a rajongók, hiszen egy új dokumentumfilm is napvilágot lát a Naughty Dog jóvoltából, amely a fejlesztés kulisszatitkaival ismerteti meg a nézőket.

2.
2.
Asshya
Várom,hogy elkezdjem! Emiatt,meg a GOW miatt vettem ma egy PS5-öt,remélem nem csalódok benne!
1.
1.
Daniel21
"Azt azonban el kell mondani, hogy a látvány terén nem történt egyet rengető változás a 2020-as eredeti játék óra"

Kis hibák, de publikálás előtt átolvasnám az irományt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...