Régi-új képeken a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • Írta: szlav
  • 2024. január 15.
  • Képek
Link másolása
Az újonnan megosztott screenshotok korábbról már ismerősek lehetnek, a GSC Game World azonban frissítette a képeken látható HUD-ot, hogy az jobban tükrözze a végleges változatot.

Egy pillanatra a mi szemünk is felcsillant, amikor megtudtuk, hogy a GSC Game World új képekkel frissítette a S.T.A.L.K.E.R. 2 adatlapját az Epic Games Store-on, valójában azonban régi screenshotokat töltöttek fel újra, némi módosítással. A változásokat a képernyő sarkaiban kell keresnünk, hiszen itt láthatjuk azokat az új HUD-elemeket, amelyek valószínűleg már a végleges játékban is visszaköszönnek majd ránk.


A fentieket leszámítva tehát egyelőre csend honol az idei év első negyedévére datált S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl körül, ám nem lepődnénk meg, ha ez most csütörtök este, az Xbox Developer Direct adásán megváltozna. Mi mindenképp rajta tartjuk a szemünket a PC-re, Xbox Series X/S-re és a Game Pass-be érkező játékon az utolsó hajrában is.
6.
6.
crytek
Q1ből ismêt nem lett semmi ahogy várható volt. Most már szeptember 5 a megjelenés :) Innen már csak egy gondolat a 2025...
5.
5.
IAppearMissing
Most vettem elő a Call of Pripyatot Gunslinger moddal, ajánlom mindenkinek, amíg várunk a folytatásra. :D
https://www.youtube.com/watch?v=YY1Tg3G24lU
4.
4.
crytek
Na hudot má tudtak rajzolni a képekre akkor már csak a játékot kell megcsinálni..
3.
3.
Spazz Maticus
#1: Ezzel én is ugyanígy vagyok. :)

Mondjuk az a helyzet hogy a trilógia kultstátuszba emelkedését a modoknak köszönhette döntő részben, volt bármennyire nagy húzás is a sorozat alapötlete.

Call of Chernobyl, Priboi Story, Oblivion Lost, de főleg kiemelve a Lost Alpha, és még annál is jobban az Anomaly-overhaul-ok egy egészen más szintre emelték az eredeti játékokat, a plusz sokezer más mod-al együtt természetesen...

Megkockáztatom az Anomaly standalone legfrisebb verziója egy "kis" tuning után ma a legszebb, legfluidabb animációkkal rendelkező "vizuális látványorgia" a mai játékpiacon. Mindezt fele/harmada akkora tárhelyet foglalva, középkategóriás RTX-es kártyán is vidáman elrobogva, a mai AAA piac top címeit lazán kenterbe verve...XD

Az általuk nyújtott tartalmak brutális mennyiségéről, a játékmenet/élmény az úrajátszhatósági faktor szintén AAA-piacot negszégyenítő szintre polírozásárol már ne is beszéljünk.

Némelyiket már akár 10-éve finomítják, ha a második rész kezdésnek akár csak a felét is tudja ezeknek megjelenéskor, már elegégettek lehetünk szerintem. ;)
2.
2.
Bigyupapa
Minden eddigi részt végig játszottam, sokszor....Nagyon...Ha csak a fele hangulatot és atmoszférát vissza adja ez a rész, már nyert ügye van a fejlesztő csapatnak.
1.
1.
Daniel21
Én nem várok el tőle sokat, de amit adni fog, azt 100% hogy élvezni fogom. Már a hangulata megvett engem kilóra... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...