Szeptemberre csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 16.
  • Csúszás
Link másolása
Eddig nem volt pontos megjelenési dátuma a GSC Game World várva várt játékának. A jó hír, hogy most már van, a rossz hír, hogy ősszel lesz csak aktuális a csavar és a gázmaszk.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl az idénre várt játékok közül is kiemelkedik, egyrészt a különböző szivárgások okozta károk miatt, másrészt az ukrajnai helyzet által létrejött nehézkes fejlesztés késlekedése miatt. A korábbi tervek szerint még az én első negyedévében megjelenő játék fejlesztői most egy friss trailert adtak ki, amelyben végre konkrét megjelenési dátumot is kapunk.

Sajnos ez a dátum szeptember 5-e lesz. Öröm az ürömben, hogy a GSC Game World munkatársai nem köldökszöszüket fogják számolgatni, hanem a végső finomításokat végzik majd a játékon (ígéretük szerint). A 2023-as Gamescom-on játszható részlet egy globális turnévá vált, és ennek egyik hozadéka volt a játékosoktól származó rengeteg visszajelzés, amelyek alapján egyértelmű volt, hogy szükség van még a játék csinosítására.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ezek alapján szeptember 5-én jelenik majd meg PC-re és Xbox Series X/S-re, és már a megjelenés napján elérhető lesz a Game Pass kínálatában.

4.
4.
hedzsooo
Majd jon amikor keszen lesz. Remelhetoleg nem elotte!:)
3.
3.
Ooorky
2.
2.
crytek
#1: Szerintem így lesz fent xbox, cloud, pc :)

De tippre csak 2025-ben..ugy dobálgatnak rá hónapokat mintha muszáj volna
1.
1.
Viktor_The_Best
Xbox vagy PC game pass-be jön? Vagy mindkettőbe? Ezt honnan lehet tudni? Mert nekem csak PC game pass-em van. Köszi a választ.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...