Bemutatkozott az Indiana Jones and the Great Circle

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft prezentációján hullott le a lepel a MachineGames Indiana Jones-játékáról, amely egy vérbeli akció-kalandjáték lesz. Főleg belső nézetből irányítjuk ikonikus régészünket, de a környezeti navigációhoz használhatunk TPS-kamerát is.

A korábbi szóbeszédeknek megfelelően tényleg Indiana Jones and the Great Circle címen fut a MachineGames alkotása. A történet az első és a harmadik Indy-film között játszódik, és elsősorban belső nézetből irányíthatjuk hősünket, de találunk benne külső kameranézetet használó szekvenciákat is.

A játékban felhasználták Harrison Ford képmását, ám szinkronhangja Troy Baker lesz. Számos környezetben megfordulunk: a templomromoktól kezdve, náci bázisokon árt, erdőkbe és sivatagokba szólít a kaland. Vatikánvárosból Egyiptomig, igen változatos pályák várnak ránk. Indy mellett egy másik központi karakterrel is megismerkedtünk: ő Gina, aki elkíséri a régészprofesszort mindenhova, főgonoszunk pedig Emmerich Voss lesz.

A játékmenet során bevethetjük híres ostorunkat, amely sokféleképpen használható: elterelhetjük vele az ellenség figyelmét a lopakodás során, ám a harcban is bevethetjük, illetve a platformelemeknél is nagy hasznunkra lesz. Ami a rejtvényeket illeti, lesznek kötelező és opcionális puzzle részek, utóbbiak megoldását nyilván díjazza a program.

Az Indiana Jones and the Great Circle várhatóan még idén megjelenik PC-re és Xbox Series X/S-re. Ahogy az látható, megéri várni az anyagra, mert teljesen hű marad az alapanyaghoz.

34.
34.
sumblinker
Hangulatos. Sajnálom, hogy nem jön PS-re, de mivel FPS lesz tán egérrel még élvezetesebb is lesz játszani.A grafika elég vegyes, a táj szép, de a karakterek kicsit furán néznek ki. Mint a 2010-es évek renderelt átvezetőiben a figurák. Azért egy külső nézetes MOD-ot remélem összedobnak majd hozzá.

13: Jaja, a fogaskerekes rész egyértelmű TR tisztelgés. :)
33.
33.
crytek
#31: Hát ha forzát tudod akkor rosszul tudod az már a Horizon 2 után elhalt..azota copy paste az összes. Ja bocs beletették ezt a fesztiválos moslékozást is..
De ez nem MS találmány kb a game ipar 85%-a biztonsági fejlesztést csinál... ami ezer éve jó volt biztos 2000 év múlva is az marad...
32.
32.
delphijos
Csak nem itt is fellángolt a platform cicaharc ? Milyen logika az hogy “én TPS-nek jobban örültem volna” -> “csak azért mondod mert nem jön PS-re” ;)
31.
31.
Őrnagy
Tök jó, de nekem ez az egész kb 10 évvel ezelőtti színvonalúnak tűnik. Gyerekkoromban imádtam a sorozatot, lehet, hogy a játékot is élvezni fogom emiatt egy darabig, de szerintem nem lesz ez nagy durranás. Mondom ezt úgy, hogy xboxon játszom, és már kurva régóta drukkolok a Microsoftnak, hogy rukkoljon elő egy fasza játékkal (tudom, tudom, Forza...). Én fogadni mernék rá, hogy egy középszerű, vagy annál is gyengébb játékot kapunk. Sajnos.
30.
30.
MikeHock
#29: Igen, mert a többségnek van ízlése, de te olyannak tűnsz, akinek nincs!

Lehet én tévedek.

Azért normálisan gondolkodó ember örülne, ha ez a játék jól sikerülne, hisz', mint tudjuk, a piaci versengés mindig jót tesz, a monopol helyzet sehol nem jó senkinek, ezt ugye csak akkor nehéz belátni, ha 2 számjegyű IQ-d van, hogy neveket ne említsek.
29.
29.
Animejetix
#27: Hát itt mindenki PS gamer szóval nehéz elhinni hogy van köztünk MS fánboy.... Tök logikátlan!
28.
28.
Animejetix
#25: Két rossz között választottak, azaz a nép csúfolódni fog az általad említett módon, vagy pedig fanyalogni az FPS nézet miatt. Az utóbbi mellett döntöttek.
Plusz erre rálapátol a genyláda fejlesztő cég hogy csak xboxra meg pc-re és youtube-ra fog kijönni a játék. Többség csak nézheti majd...
27.
27.
MikeHock
#19: Pont arra, aki válaszolt. :))
26.
26.
crytek
#24: Attól mert te vak vagy és nem látod mikkel van tele a net még igaz a dolog..
25.
25.
Grabowsky30+
Ha meg TPS lenne akkor meg az lenne a baj, hogy ez egy kalapos tomb raider, ostorral! :D Így legalább ha téma hasonló legalább a játék mégsem pont ugyan az!
24.
24.
zoli12i
#23: Kb. senki nem kötött bele semmibe, csak te vagy akkora nyomorult, hogy egy MS játéknál a PS-re hivatkozol.
23.
23.
crytek
#17: Aki tanult fizikát az tudja és észrevette hogy repülőről repülőre se igen lehetne úgy átugrani :) De ezek már cska ilyen direkt kössünk bele valamibe mindenképpen mert nem SZONI
Abban biztos vagyok ha ps only lenne már menne az örömünnep a kékeknél
22.
22.
Doomsayer
#15: Erre gondoltam tegnap, hogy lehet, hogy pont azért csinálják direkt FPS-re, hogy ne legyen egy Tomb Raider és Uncharted mellett harmadik. Azokba a kabátokba elég nehéz ám belenőni.

Már tőlem mondjuk pont lehetett volna TPS, vagyis ahogy lentebb is írtam, alapból azt vártam volna, de így sincs vele semmi bajom - bár még nem vittem végig. Ettől ez még lehet amúgy egy nagyon is jó játék és bár bőven más tészta a Dishonored, de az is olyan játék, ami TPS-ért ordított volna, aztán keményen jó volt FPS-nek.

Minden esetre én pozitívan várom és örülök, hogy jön.

21.
21.
Seraph
20.
20.
hedzsooo
..Amugy nem ertem mi a baj egyeseknek az FPS-nezettel, sem azokat akik szerint a jatek keszitoi amatorok lennenek... Nekem nagyon bejottek az uj Wolfenstein jatekok toluk, szoval ez is eselyes, hogy 1. napos vetel lesz nalam majd Steamen. :)

Editke: Ja, ha adjak Game Pass-ben is, akkor mondjuk Steamre raerek majd 1 learazaskor beszerezni
19.
19.
Animejetix
#17: cryteken kívűl te itt kit látsz? Benéztél egy házszámot, itt mindenki PS user haló! Az Xbox gyenge viccnek is kevés!
18.
18.
hedzsooo
Meglatjuk, 1. jobban fest a vartnal szerintem is
17.
17.
MikeHock
Az összes passzív-agresszív hozzászóló ezen kommentszekcióban PS ellenes MS-fanboi, vajon ez miért lehet?

Most elhiszik magukról, olyan ez, mint mikor 10-ből 1x hagyom nyerni az unokaöcsémet. :))


(1:34-nél komoly fizika van ott, hátbadobja kalapáccsal és az enemy hátrafele dől el.)

Egyébként szerintem a hangulat így elsőre nagyon visszaadja az Indy feelinget.
16.
16.
Animejetix
Most őszíntén szólva nem tökmindegy hogy FPS vagy TPS ? Úgyse jelenik meg PS-re, szóval itt senki se fogja tolni közületek. Foglalkozzatok az új Last of Us Remakkel.... Nem értem mit kell foglalkozni egy Xbox játékkal... Van és kész, majd az a kevés néhány gamepasson letolja premierkor. Még csak meg se kell venniük, aztán skippelik, jöhet a kövi cím.
15.
15.
Merőkanál
#10: Egyetértek ha valamit akkor egy ilyen kalandjátékot egy ilyen témát nem szabad lett volna FPS be kihozni . Most elképzelem milyen lenne az uncharted FPS be ....Kurvára nem állna neki jól .... Most a microsoftnak talán sikerülhetett volna egy " saját Unchartedet összehozni " Kiváló téma , és náluk aztán minden feltétel adott, hogy jó játékot tudjanak csinálni .Mert nem elég ha egy játék szép....legalább is számomra .
14.
14.
Zisten
Nagy Indiana Jones rajongó vagyok... ..., de aki kitalálta, hogy egy Indiana Jones játékot FPS nézetben kell játszani azt az értekezleten lőttem volna tarkón... és még a hulláját is meggyaláztam volna.
13.
13.
Aborg
A fogaskerekes feladvany otlete az elso Tomb Raider jatekbol lehet :)

12.
12.
Seraph
11.
11.
Nate Hope
#10: Ugyanezt gondolom, nagyon feelinges a trailer, meg oké, hogy a MachineGames eddig is csak FPS-eseket csinált, de szerintem egy Indy játéknak ez nem áll jól.
10.
10.
zoli12i
Jónak tűnik ez, csak az fps nézett értelmetlen ide. Főleg amikor egy Indi a játszható karakter.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...