Gold Road néven fut a The Elder Scrolls Online legújabb bővítménye

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bethesda az Xbox Developer Direct során mutatta be a The Elder Scrolls Online júniusban érkező kiegészítőjét. A Gold Road Cyrodiil határvidékére, a West Wealdbe szólítja a játékosokat, ahol Calantius gróffal akasszák össze a bajuszt.

A The Elder Scrolls Online: Gold Road számos új tartalommal vértezi fel az MMORPG-t, beleértve az új sztoriszálat, ám ami a legérdekesebb, az az új varázslatkészítési rendszer, a Scribing, amellyel bárki összerakhatja saját hókuszpókuszát, meghatározhatjuk a hatásokat, ezzel a saját szánk izére szabhatjuk az összecsapásokat. 

Kapunk egy teljesen új régiót: a West Weald Cyrodiil határvidéke. A zónát a koloviai Calantius gróf uralja, és egy független csoport, amely Cyrodiil birodalmi szövetségével paktált le. A két csoport közti konfliktusra koncentrál a történet, amibe a játékosok is belefolyhatnak.

A Gold Road mellett egy új dungeon-csomag, a Scions of Ithelia DLC is érkezik március 11-én PC-re, míg konzolokra március 26-án. A sztori ott folytatódik, ahol a Necrom története abbamaradt. A pakk két új négyjátékos kazamatát tartalmaz: a Oathsworn Pitet és a Bedlam Veilt.

The Elder Scrolls Online: Gold Road 2024. június 3-án landol PC-n, addig a PlayStation- és Xbox-tulajoknak június 18-ig kell várnunk a bővítményre. Ha beruházunk rá, az alapjáték mellett az összes korábban megjelent kiegészítőt is megkaparintjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...