Készül a felújított Assassin’s Creed IV

  • Írta: osan
  • 2024. január 19.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az egyik leghíresebb és legjobb kritikai fogadtatásban részesült Assassin’s Creed-játékot felújítják, sőt elméletileg már tavaly szeptemberben elkezdődtek a munkálatok rajta.

A Tech4Gamers riportja szerint már javában dolgoznak az Assassin’s Creed IV: Black Flag felújított változatán. Ilyen-olyan pletykákat már a tavalyi év júniusa óta lehetett hallani, most pedig egy LinkedIn-profil frissítése látszik megerősíteni a híreszteléseket, mely szerint már 2023 szeptemberében elkezdődött a játék újrázásának a fejlesztése.  

A profil frissítését JorRaptor nevű X-felhasználó vette észre és osztotta meg poszt formájában, melyben azt láthatjuk, hogy a Ubisoft szingapúri divíziójának egyik munkatársa áttért a Skull and Bones fejlesztéséről egy, még be nem jelentett Assassin’s Creed-projekt fejlesztésére, ami minden bizonnyal a hajóskaland felújított változata lesz.

Ugyan már valószínűleg javában folynak a munkálatok a játékon, feltehetőleg így is több év lesz a fejlesztés ideje, így ne számítsunk arra, hogy a közeljövőben újra Edward bőrébe bújhatunk. Addig is viszont élvezhetjük a legutóbbi, a gyökerekhez visszanyúló részt, a Mirage-t, vagy türelemmel várhatunk a Red kódnévre keresztelt alkotásra.

3.
3.
Gariss
Poén lesz, ha előbb jön ki mint a Skull and Bones. :-)
2.
2.
Csoki80
Én már a felújított Valhallát várom naon jó lesz ...
1.
1.
crytek
Majd elhiszem ha már kint lesz :) Ezerrel várom. Kurva jó rész
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...