PlayStation 5-re és Switchre is befuthat a Hi-Fi Rush

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 2.
  • Pletyka
Link másolása
Folytatódnak a közelmúltban felreppent híresztelések, miszerint hamarosan új platformokra költözhet a Tango Gameworks sikerjátéka. Az adatbányászok szerint a Hi-Fi Rush évfordulós frissítésében elég egyértelmű jelek utalnak erre.

Wario64 találata szerint az adatbányászok gyakorlatilag kész tényként kezelik, hogy hamarosan PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is befut a Tango Gameworks zenés akciójátéka. Arra már korábban is voltak jelek, hogy a Switchre tart a Hi-Fi Rush, de a jelek szerint egy újabb platformmal bővül a lista.

A Redditen közzétett feljegyzésük alapján az adatbányászok pár új pólódizájnt fedeztek fel a játék fájljaiban, melyek látszólag a Hi-Fi Rush megjelenését ünneplik PlayStationön és Switchen. A grafikákon ez áll: “I’m here baby!” (a PlayStation színeivel), és “Rock out! Anywhere” (a Switch színeivel).

Az új pólókat a játék évfordulós frissítésének részeként adják hozzá a Hi-Fi Rushhoz, azaz a készítők keresve sem találnának jobb alkalmat ahhoz, hogy multiplatformosítsák az eddig több mint 3 millió játékost maga mögött tudó Hi-Fi Rusht. A Microsoft tehát hajlik arra, hogy a rivális konzolokon is elérhetővé tegye a sikercímet, de azért várjuk meg a hivatalos megerősítést!

1.
1.
crytek
A MS helyében minden címmel így tennék egy idő után ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...