Hi-Fi Rush PC, Xbox

Hack-and-slash akciójáték az Evil Within alkotóitól.
1715268600

Matt Booty: "Kisebb, presztízst teremtő játékokra van szükségünk"

Állítólag ezt nyilatkozta az Xbox Game Studios feje egy nappal azután, hogy bezárták a Tango Gameworkst. A stúdió által fejlesztett BAFTA-díjas Hi-Fi Rush rendezője is reagált erre.
1715090896

Hatalmas bezárások a Microsoftnál, oda az Arkane Austin és a Tango Gameworks is

A Microsoft alaposan átszervezi a Bethesda Softworks égisze alá tartozó stúdióit. Az átszervezés tragikusnak is nevezhető, hiszen annak egyszerre négy fejlesztőstúdió esett az áldozatául, köztik a Hi-Fi Rush és a Redfall csapatai is.
1714489200

Újabb jel utal a Hi-Fi Rush Switch-portjára

Ráadásul ez nem máshonnan, mint a PEGI oldaláról származik, a szervezet már be is sorolta a Tango Gameworks 2023-as sikerjátékát. Pontos megjelenési dátumról egyelőre nincs hír.
1712923200

Íme, az idei BAFTA Game Awards nyertesei

A Brit Film-, és Televíziós Akadémia a videójátékok világában is díjazott. Az idei, vagyis 20. gálaest tegnap került megrendezésre, és nem túl meglepő módon a Baldur’s Gate III aratta a legnagyobb sikert, összesen 5 kategóriában.
1710745200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe, megérkezik PlayStation 5-re a Hi-Fi Rush, de az Alone in the Dark és a Rise of the Ronin is befut. Természetesen vétek lenne elfeledkezni a hét legnagyobb megjelenéséről is, a Dragon’s Dogma 2-ről.
1708585200

Megvan a hivatalos lista a multiplatform Xbox-játékokról

Túl nagy meglepetést nem okoz a négyes, hisz az eddigi utalások alapján is számítani lehetett rájuk, viszont nem minden cím érkezik minden platformra, és lesz, amire még várni kell egy kicsit.
1708538400

Hi-Fi Rush lehet az első Xbox játék PlayStation-ön

Egy, a tervezettnél korábban kikerült videó alapján úgy tűnik, hogy az előzetes pletykáknak megfelelően a Hi-Fi Rush lesz az első, korábban Xbox exkluzív cím a Sony konzolján, ráadásul már márciusban érkezhet.
1708063914

Négy Xbox-exkluzív játék érkezik PlayStationre és Switchre

A Microsoft Gaming vezérigazgatója a tegnap esti hivatalos podcastben árulta el, hogy négy korábbi Xbox-exkluzív játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switchre. A korábban pletykált Indiana Jones és a Starfield viszont nem fog.
1708020000

"Minden kijelző egy Xbox"

Kiszivárogtak a múlt héten megtartott belsős közgyűlésen elhangzottak, amelyek alapján csak további megerősítést nyertek az Xbox multiplatform tervei.
1707584400

Érkezik még Xbox-konzol a jövőben is

Egy keddi belsős tájékoztatón állítólag Phil Spencer igyekezett megnyugtatni az alkalmazottakat, miszerint a jövőben is készülnek majd Xbox-ok, sőt a vállalat stratégiája több eszközt is magába foglal.