Brit toplista: élen nyitott az Öngyilkos osztag, de nem lehet rá büszke

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 5.
  • Toplista
Link másolása
Ami a dobozos példányokat illeti, körülbelül fele annyit fogyott a Suicide Squad: Kill the Justice League-ből, mint 2021-ben a Marvel's Guardians of the Galaxy-ból az Egyesült Királyságban, így pedig nem csillog olyan fényesen az arany.

Nem volt sima a Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenése, hiszen a szerverek nem voltak a toppont, és még a kritikusok sem ölelték keblükre a játékot, és a Steamen sem vonzott akkora közönséget. Ennek ellenére a brit toplista élén nyitott a Rocksteady alkotása.

Ha közelebbről is megvizsgáljuk a teljesítményét, akkor kicsit jobban teljesített, mint a The Last of Us: Part II Remastered a múlt hónapban, de kicsit rosszabbul, mint a Tekken 8 a múltheti debütálásakor. Az viszont sokkal aggasztóbb, hogy a dobozos változat számai körülbelül fele annak, amit a Marvel's Guardians of Galaxy 2021-ben elért, és az egyértelműen kereskedelmi kudarc volt, ami nem sok jót ígér a  Suicide Squad: Kill the Justice League számára.

Ami viszont megsüvegelendő, hogy a Persona 3 Reload a 2. helyen nyitott, és nagyjából annyi fogyott belőle, mint a The Lasf of Us: Part II Remasteredből. Egy JRPG remake-je esetében ez dicséretes dolog.

A teljes listára még várnunk kell, de amint megvan, frissítjük a hírünket.

1.
1.
Br1sk
"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz." -Dominic Toretto
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...