A Valiant Hearts: Coming Home konzolokra is ellátogat

  • Írta: osan
  • 2024. február 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eddig Netflix-exkluzív Valiant Hearts: Coming Home Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra tart – derül ki a brazil minősítő tanács legutóbbi osztályozásából.

A VGC szemfüles munkatársai vették észre, hogy a brazil minősítő tanács nemrégiben osztályozta a Valiant Hearts: Coming Home konzolos portját. Eddig a játék Netflix-exkluzív volt és csak mobiltelefonokon, Netflix előfizetéssel tudtunk vele játszani.

Az oldalnézetes kaland- és puzzlejáték az első cím volt a Netflix és Ubisoft közötti 3 játékról szóló exkluzívüzletben és tavaly februárban jelent meg, majd’ 10 évvel az eredeti, a Valiant Hearts: The Great War után.

A Coming Home a The Great War történései után játszódik és 4 egybefűződő történetet követhetünk benne végig a barátságról, a túlélésről és az áldozatokról, melyeket egy háború során meg kell hoznunk. Pontos megjelenési dátumunk még nincs, de az osztályzás alapján valamikor még idén fog befutni a játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Természetesen jelengenerációs konzolokon is elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...