Legkésőbb 2025 márciusáig megérkezik az Assassin’s Creed Red

  • Írta: osan
  • 2024. február 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Ubisoft negyedéves pénzügyi jelentéséből több dolog is kiderült, például, hogy a Codename Red munkanéven futó Assassin’s Creed-játék még a 2024-25-ös fiszkális évben meg fog jelenni, azaz legkésőbb 2025 márciusában ugorhatunk fejest a feudális japán környezetbe.

A teljes felhozatalt csak májusban hozzák nyilvánosságra, de azt már tudjuk, hogy valamikor 2024-ben lehet számítani a Star Wars Outlaws-ra, az első olyan Star Wars-játékra, ami ténylegesen nyitottvilágú lesz, és a látottak alapján nem az erőérzékenyek táborát fogja erősíteni a játék főszereplője, illetve a legújabb Assassin’s Creed-játékot is a 2024-25-ös fiszkális évre teszik, ami azt jelenti, hogy legkésőbb 2025 márciusában megkapjuk, ha minden jó.

Mivel a Ubisoft szeret betárazni az ünnepi szezonra, így nem lepődnénk meg, ha a Star Wars-játék november környékén érkezne, az Assassin’s Creed Red pedig az újévet indítaná útjára, de sajnos ezeket csak májusban tudjuk meg hivatalosan.

A jelentésből megtudhatjuk azt is, hogy free-to-play oldalon még érkezik a The Division Resurgence és a Rainbow Six Mobile, illetve még 2024 márciusáig elindul az XDefiant is a nulladik szezonjával.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...