Elhalasztották a Homeworld 3-at

  • Írta: osan
  • 2024. február 9.
  • Csúszás
Link másolása
A legutóbbi halasztás március 8-ra tolta a Homeworld 3 megjelenését, de most ezt is felülírták, és végül május 13. lett a kitűzött dátum. A fejlesztők részletezték a döntésüket.

Az e heti Steam jövő feszt során – ami február 12-ig tart – számos közelgő játékot van lehetőségünk ingyenesen kipróbálni, az egyik a Homeworld 3. Ez az első alkalom, hogy nagyobb közönség is tesztelheti az alkotást, a fejlesztők pedig kaptak hideget-meleget:

Ez volt az első alkalom, mikor láthattuk a játékot ennyi emberrel - ez mindig egyszerre izgalmas és idegőrlő pillanat... Nagyszerű látni titeket, ahogy megosztjátok a tapasztalataitokat egymással, stratégiákat beszéltek meg és folyamatos visszajelzést adtok nekünk... Nemrég sikerült létrehoznunk egy dedikált külsős csoportot, hogy végigjátsszák a játékot, és ez az egész új betekintést nyújtott és friss perspektívát adott, amiket implementálni fogunk a Homeworld 3-ba, hogy a lehető legjobb élményt hozzuk el nektek... A visszajelzések körültekintő elemzése után arra jutottunk, hogy eltoljuk a globális megjelenését a játéknak május 13-ra, korai hozzáféréssel 10-re, hogy biztosítani tudjuk az utolsó kis módosításokat és a legjobb minőséget szállítsuk, amire törekszünk és amit megérdemeltek...” – nyilatkozták a fejlesztők.

Utoljára tavaly decemberben kaptunk új információkat a készülő játékról, akkor egy fejlesztőivideót láthattunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...