Két ingyenes játékkal vár az Epic Games Store

  • Írta: szlav
  • 2024. február 9.
  • Akció
Link másolása
Ezen a héten sem maradnak el az Epic Games Store ajándékai - ezúttal a randiszimulátorok gyöngyét és egy roguelike-elemekkel tarkított akció-RPG-t zsebelhetünk be. A jövő héten a versenyjátékok szerelmesei részesülnek majd előnyben.

Senkit ne tévesszen meg a cuki külső és a tény, hogy a visual novel, mint zsáner abszolút krémjéről beszélünk, a Doki Doki Literature Club Plus! egyszerű randiszimulátorként indul, de idővel olyan sötét és váratlan fordulatokat vesz, amire garantáltan senki nem számítana. Ha azonban a japán iskoláslányok helyett inkább a kazamaták szörnyeit hajkurásznánk, akkor a Lost Castle mellett is letehetjük a voksunkat.

Ahogy azt már megszokhattuk, mindkét játék jövő csütörtök délutánig lesz elérhető az Epic Games Store-on - a két címet a weboldalon vagy a PC-s kliensben adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz, ahol azok örökre a miénk is maradnak.

Természetesen jövő csütörtöktől sem maradunk friss ajándék nélkül: legközelebb a Dakar Desert Rally lesz ingyenesen beszerezhető. Habár anno Májkül kollégánk a teszteléskor koránt sem volt megelégedve a játékkal, a nulla forintos árcímkével továbbra is nehéz vitába szállni.

3.
3.
delphijos
Amúgy van ingyenes verziója, a fizetős plus tulajdonképpen egy “extended version”, az ingyenes is teljesértékű játék.
2.
2.
nomator
#1: Jól tudod. Kifejezettem ötletes és kreatív dolgok vannak benne, a karakterek érdekesebbek mint ami a felszínen van. Ha nem zavar hogy relatíve lineáris és azért nem olyan félelmetes, akkor kifejezetten szórakoztató lesz.
1.
1.
Doomsayer
Én úgy tudom, hogy a Doki Doki egy pszichológiai horror és eléggé kult státuszban van, illetve nagyon közönségkedvenc a műfajában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...