A hivatalos Xbox Podcaston beszél majd Phil Spencer az üzletág jövőjéről

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Egy különleges adással jelentkezik a hivatalos Xbox Podcast február 15-én, melyben Phil Spencer, Sarah Bond és Matt Booty jelenti be az Xbox-üzletág jövőjével kapcsolatos terveit. A pletykák szerint más platformokra költözhetnek a cég játékai.

A Microsoft bejelentette, hogy különleges kiadással jelentkezik 2024. február 15-én a hivatalos Xbox Podcast. A magyar idő szerint este 22 órakor kezdődő adásban a Microsoft Gaming vezérigazgatója, Phil Spencer, az Xbox elnöke, Sarah Bond és az Xbox Game Studios vezetője, Matt Booty vázolja fel nekünk az Xbox üzletág jövőjét. A podcast a YouTube-on lesz elérhető.

Bár hivatalosan még semmit nem erősített meg a cég, az utóbbi hetekben számos pletyka terjedt el arról, hogy a first party címek más platformokra is megjelennek. A The Verge friss információi szerint az első két játék a Hi-Fi Rush és az Obsidian szerepjátéka, a Pentiment lesz PlayStation 5-re.

A korábbi infók pedig megemlítik a Sea of Thieves-t, az Indiana Jones and the Great Circle-t, a Senua's Saga: Hellblade II-t, valamint a Starfieldet is (bár ez utóbbi nem valószínű az új hírek szerint). Könnyen lehet, hogy a Gears of War is hasonló sorsra jut. Korábban elképzelhetetlennek tűnt, hogy a belső fejlesztésű játékok a rivális masinákon is napvilágot lássanak, a pletykák szerint radikális változások jönnek a jövőben.

4.
4.
Obi Wan Kenobi
#3: Ez teljesen így van, épp azzal a céggel kapcsolatban amit mondasz. Személyes tapasztalat.
3.
3.
crytek
#2: Ha ésszel csinálnák a promokat meg a reklámokat rengeteg pénz megmaradhatna..
Egy nagy cégnél dolgozom és egy fertő ahogy működik a dolog..ugy kell ezeket elképzelni paraszt mod egyszerűsítve hogy oltári nagy baromságokra mindig lesznek 100 milliós tételek de értelmes dolgokra amik mindent előre mozdítanak és jók hasznosak arra sose lesz...ez jellemző ma mindenre.
És érdekes mod mindig először az embert rúgják ki mindenhonnan aki a legkevesebb pénz viszik el ezekkel a TOTÁL felesleges kiadásokkal szemben.. Jó a fizu amit nekem is fizetnek, de ha nem volnék itt 100% hazugnak nevezném meg nem hinném el ha elmondaná nekem ezeket amiket látok mik mennek.


2.
2.
Anonymus11234
Az Xbox 360-as és PS3-as időkben el se tudtam képzelni, hogy egyszer PC-n fogok The Last of Us-ozni és talán PS-en Gears of War-ozni.

Komolyan megnövekedhettek a költségek mindkét cégnél, ha ilyen "radikális" lépéseket is bevetnek, hogy a profitot növelni tudják.
1.
1.
crytek
"radikális változások" = Több eladás lesz és több profit érkezik majd a céghez :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...