Átlépte a 10 millió eladott példányt a Metro Exodus

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 16.
  • Biznisz
Link másolása
Jelentős eladási mérföldkövet lépet át a 2019-es Metro Exodus, hiszen a 4A Games örömmel jelentette be, hogy megjelenése óta több mint 10 millió példányt adtak el belőle. Nincs megállás, hiszen két Metro-játék is készül a csapatnál.

A Metro: Last Light folytatásában ismét Artyomot irányíthatjuk, akik Annával és szövetségeseivel végre elhagyták a posztapokaliptikus Moszkvát és egy páncélozott vonattal, az Aurorával az emberiség megmaradt tagjai után kutattak. A Metro Exodus még öt évvel a megjelenése óta is sokakat vonz, tavaly május óta 1,5 millió példánnyal többet adtak el belőle, így az FPS átlépte a 10 milliós darabszámot.

A 4A Games nem egy, hanem rögtön két új játékon dolgozik a népszerű Metro-univerzumban. A Metro Awakening a Metro 2033 VR előzménye, amely idén érkezik a PC-s VR-headsetekre, PlayStation VR 2-re és Meta Quest 2-re. Ettől függetlenül készül az igazi folytatás is, a negyedik fő játék a sorozatban, amiről még sajnos keveset tudunk.

Ez utóbbi akkor jelenik meg, "amikor készen lesz".

5.
5.
LANDI
Örülök, hogy sikeres. Nagyon jó játék.
4.
4.
DragonBleacPiece
megvettem épp tegnap a ps 4emre a trilógiát akciósan mert annyira olcsó volt, kíváncsi leszek mert az utolsó fps amit játszottam az 2005ben volt a painkiller
3.
3.
Viktor_The_Best
Én most játszom újra mind a három részét egymás után. Várom a fullos új játékot.
2.
2.
Chdz
Ebben a statisztikában én is benne vagyok, egy élmény volt Hardcore Ranger-en kipörgetni.
1.
1.
Doomsayer
Ez egy nagyon jó kis kaland-fps cucc, amit simán ajánlok mindenkinek, aki még nem tolta, de még újra tolni is érdemes lehet. Főleg az Enhanced Edition üt nagyot grafikában, de a sima verzióval sem kell félni, hogy ronda lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...