iOS-re költözött a Warframe

  • Írta: osan
  • 2024. február 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A méltán híres kooperatív sci-fi lövölde mobilokra is ellátogat, pontosabban egyelőre csak Apple-készülékekre, az androidosok úgy látszik kimaradnak a buliból.

Több, mint 10 éve, 2013-ban jelent meg a Warframe, mint egy ingyenesen játszható live-service játék. Azóta szinte megszámlálhatatlan kiegészítő és frissítés érkezett hozzá, mi sem mutatja ezt jobban, mint a tény, hogy megjelenéskor összvissz 12 játszható karakter volt a játékban, most 55 van. Természetesen a legtöbb platformon már elérhető, vagyis játszhatunk PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PC-n, de még Nintendo Switch-en is. Most pedig eljött az ideje, hogy mobilokra, egyelőre csak iOS-készülékekre vigyük az élményt:

Folytasd az egyedi Warframe-kalandod bárhol, bárkivel és élvezd ki a teljes platformok közötti mentést. Veterán játékosként, aki szeretne csatlakozni csapattársaihoz utazás közben vagy újoncként az Origin-rendszerben, mindegy, hiszen ugyanúgy a Warframe-ben megtalálható hatalmas Tenno hálózathoz fogsz csatlakozni, a platformok közötti játékkal, mely minden játékost összekapcsol.” – olvasható a videó leírásában.

A játék iOS-készülékekre a mai naptól, azaz február 20-tól elérhető és a fejlesztők, a Digital Extremes egy ajándékkal is készülnek az újonnan érkezőknek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...