Gigantikus frissítést kapott a Sea of Thieves

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 20.
  • Hír
Link másolása
Az update mérete platformonként eltér, a Steames a legkisebb, a Microsoft Store-ból letölthető verzió viszont több mint 100 GB-t igényel. Szerencsére a méretet a belbecs is igazolja.

A Rare live-service kalózos játéka egy igen csak tartalmas frissítést kapott. A fejlesztők által közölt változáslista is arról tanúskodik, hogy a játék fejlesztése új fázisba lépett, lévén a Sea of Thieves árkerült a legújabb Xbox GDK-ra, és támogatja a játék a DirectX 11-et és 12-t is. Ezeken felül természetesen rengeteg, kevésbé technikai újítás is érkezik a játékba, például különböző játékon belüli rendszereket is újrahangoltak, illetve a Pirate Emporium kínálatába is új tárgyak kerülnek.

Azonban érdemes felkészülni rá, hogy a frissítés igen csak idő és tárhely igényes móka lesz. A játék Steam verziója esetében csak 10 GB-ról van szó, viszont konzolokon 88-tól 90 GB-ig, PC-n a Microsoft Store esetében pedig 102 GB-ig terjed a letöltendő adatmennyiség.

A komoly frissítés összefüggésben lehet a Microsoft azon terveivel, miszerint négy, már megjelent játékot multiplatform címmé tennének. Phil Spencer szavai szerint két kisebb, fókuszáltabb címről van szó, amelyeket nem is igazán terveztek exkluzívként tartani, illetve kettő közösségi alapú játékról, amelyek kifejezetten sokat profitálnának a játékosbázis megugrásából. Többen is tudni vélik, hogy a négy cím egyike a Sea of Thieves.

1.
1.
crytek
Hm ps-en vajon mennyien mennek majd rá?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...