Feltámasztják a Gigantic-ot

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az alig egy évet élt játék a tavasszal jelenik meg újra baráti áron, extra tartalmakkal és mindenféle mikrotranzakciótól mentesen. A játékosok már jelentkezhetnek a zárt bétára is.

Megszámolni sem könnyű azokat a multiplayer játékokat, amelyek megjelentek az évek során, majd pedig pár év után a szervereket végleg leállították, ezzel gyakorlatilag megölve a játékot. Az már egy lényegesen kisebb lista, ami az ilyen "valós halálból" is visszatérő címeket foglalja magába. Úgy fest, hogy a Gearbox Publishing révén most ezt a tábor fogja erősíteni a Gigantic.

A mára már letűnt MOBA műfajba tartozó 5v5 PvP játékban különböző antropomorfizált állatszerű lénnyel harcolhattunk közel- és távol harcban. A cél az ellenséges csapat őrzőjének elpusztítása, amiből egyenesen következik, hogy a legjobb védelem a támadása és az ellenséges csapat hatástalanítása.

A Gigantic mindössze egy évet élt meg, 2018-ban lelőtték a szervereket. Most viszont újra megjelenik a játék több extra tartalommal, mint két extra hős és több extra pálya. A két legjobb része az egésznek, hogy a Premium Edition is mindössze 20 dollárba kerül, a ráadásul az eredeti verzióhoz képest egy darab mikrotranzakció sem marad a játékban. A Gigantic zárt bétájára már jelentkezhetnek a vállalkozó szellemű játékosok. Maga a játék április 9-én jelenik majd meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...