Megjelenési dátumot kapott a #BLUD

  • Írta: osan
  • 2024. február 21.
  • Videó
Link másolása
A 90-es éveket idéző, kézzel rajzolt animációval készülő dungeon crawler egy hihetetlenül hangulatos videót kapott, mely végén már el is árulták a megjelenést és a platformokat is.

A Humble Games kiadásában és az Exit 73 Studios fejlesztésében készülő játék, a #BLUD még ebben az évben meg fog jelenni, de nézzük is meg, hogy miről szól: Eljött a vámpír-apokalipszis és a mi dolgunk lesz megmenteni barátainkat, miközben a horrorisztikus kertváros zugait járjuk.

Az akció RPG-nek titulált játék remekül néz ki, aki kicsit is fogékony erre a fajta animációra, az biztos nem fog csalódni:

Becky Brewster, az új kölyök a városban, szerepét vesszük majd fel, aki történetesen épp egy ősi vámpírvadász vérvonal leszármazottja. Mily balszerencse az újdonsült szörnyetegeknek ugyebár. A látottak alapján a játékmenet és látvány összessége kissé hajaz a Nobody Saves The World-re, de láthattunk a Cupheadre emlékeztető jelenetet is.

Az ígéretesnek tűnő 2D-s dungeon crawler-játék június 18-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, természetesen jelengenerációs masinákon is élvezhetjük majd a játék, viszont olyan extrákat, mint a DualSense adaptív ravasza, nem fog kihasználni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...