A FromSoftware nem zárkózik el az Elden Ring folytatásától

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 22.
  • Hír
Link másolása
Akár egy második részről, akár egy második kiegészítőről van szó, a fejlesztők nem vetik el egyik lehetőséget sem, bár jelenleg egyik sincs tervben a FromSoftware háza táján.

Az IGN-nek adott interjúban beszélt Hidetaka Miyazaki a legutóbbi sikerjátékuk jövőjéről, amelynek Shadow of the Erdtree című DLC-je június 21-én jelenik majd meg. Az igen komoly tartalmi kiegészítőn jelenleg is dolgozik a csapat, minden fókusz ezen van. Viszont, ahogy lenni szokott az ilyen sikeres játékoknál, sokakat már a távlati tervek érdekelnek.

Miyazaki arra a kérdésre, hogy van-e még az Elden Ring világában elmesélésre váró történet a mostani DLC-n túl, gyakorlatilag megismételte azt, amit anno a Dark Souls 3 kapcsán is mondott: nem zárják ki valamilyen jövőbeni projekt lehetőségét, nem szeretnének olyan kijelentésekbe bocsátkozni, hogy biztos nem készül folytatás. Ugyanakkor elismerte, hogy jelenleg nem dolgoznak sem további kiegészítőkön, sem pedig egy esetleges folytatáson.

Az Elden Ring 2022. február 25-én jelent meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, és a Bandai Namco adatai szerint eddig 23 millió példány talált gazdára belőle. A június 21-én érkező Shadow of the Erdtree DLC mindegyik platformon elérhető lesz, és 40 dollárba kerül majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...