Palworld témájú Xbox-konzol készült

  • Írta: osan
  • 2024. február 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsofttól megszokott, hogy egy-egy nagyobb játékhoz vagy esetleg filmhez külön Xbox-konzolt készítenek. Ezeket általában nyereményjáték formájában van lehetőségünk megszerezni és ez most is így van.

Ahogy a Willy Wonka-film is megkapta a maga saját Xbox-konzolját, vagy hogy a játékoknál maradjunk a Cyberpunk 2077 is, úgy a Palworld is elbüszkélkedhet. Nem elég, hogy a nagy médiavisszhangot keltő játék már túl van a 25 millió játékoson, de most X-en bejelentették, hogy Palworld tematikájú Xbox Series S készült, amit akár meg is nyerhetünk.

Ahhoz, hogy magunkénak tudhassuk a konzolt, 4 ugyancsak Palworldös kontrollert és 3 hónap Game Pass Ultimate előfizetést nincs más dolgunk csak bekövetni és újraosztani az Xbox posztját. Március 17-ig van időnk ezt megtenni.

Ha esetleg nem tudnátok, a Palworld hatalmas port kavart év elején az iparban. A Pokémon Company is megszólalt a játékkal kapcsolatban, csalók özönlötték el a játék világát, utánzatok tömkelege árasztotta el a mobil piacot, de akkora lett a játék sikere is, hogy fejlesztőcsapatának, a Pocketpairnek további munkatársak után kell néznie.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...