Reggeli deszkázás Tony Hawk-kal

  • Írta: rility
  • 2007. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
Egy újabb videó érkezett az Activision kiadásában lévő Tony Hawks sorozat következő darabjáról, mely a Proving Ground alcímet viseli.
Egy újabb videó érkezett az Activision kiadásában lévő Tony Hawks sorozat következő darabjáról, mely a Proving Ground alcímet viseli.



Úgy látszik a fejlesztőgárda, a Neversoft belehúzott a játék minőségi fejlesztésébe, így várhatóan visszakapjuk majd az első részekben megszokott kiváló hangulatot. Az új rész fel lesz ruházva minden olyan jóval, ami szem-szájnak ingere, gondolok itt az új trükkökre, a 16 darab deszkásra és a videószerkesztőre, mellyel ügyes kis filmeket készíthetünk kiváló trükkjeinkről vagy éppen bénázásainkról. A több mint egy perces muviban ezúttal is deszkásaink mutatványait tekinthetjük "akció" közben.
6.
6.
trane23
Pc-re már nemis lesz tony hawk????Ja és valaki tudja a zenének a címét ami a videó alatt megy????:D
5.
5.
felegyi
Majd én is meek vele 1 kört,ha kiadják!
4.
4.
-Gabex-
Az összes részével játszottál és végigtoltad? Akkor hajrá! Én csak a THPS 2-vel, 4-el, és a THUG 1-el és 2-vel játszottam. De jó játék nagyon...
3.
3.
MR. SOPRANO
Jó lesz.Nagyon szeretem ezt a játékot.Az összes részével játszottam és végigtoltam.Ezt sem hagyom ki.
2.
2.
-Gabex-
...kipróbálom, de biztos, hogy nem lehet rossz...
1.
1.
huszti
Jó lesz majd, "Hé haver, ezt ni, tegnap felvettem videóra, mekkorát nyaltam a háztetőről, és a kocsi is elütött!" "Áh az semmi, én meg belesetem a kukába!" és akkor mutogatják egymásnak videóba:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...