Hivatalosan is bejelentették a Primal Planetet

  • Írta: osan
  • 2024. február 26.
  • Videó
Link másolása
A 90-es éveket idéző metroidvania az őskorba kalauzol el minket, így nem meglepő, hogy családunkat dinók ellen kell majd megvédenünk. Az már meglepő lehet, hogy űrlények is feltűnnek.

Seethingswarm a fejlesztő neve, aki egyedül dolgozik az ígéretesnek tűnő játékon. A Primal Planetben egy ősembert fogunk irányítani, fő feladatunk pedig az lesz, hogy dinoszauruszoktól és űrlényektől védjük családunkat miközben felfedezzük a részletesen kidolgozott pixel-art világot.

A fejlesztő ígéretei szerint craftolásra és egyéb túlélőelemekre is számíthatunk – a videóban pedig mintha RPG elemeket is láthatnánk -, illetve lesz lehetőségünk kooperációra is egy barátunkkal, társunkkal. Ahogy Seethingswarm fogalmaz:

A második játékos bármikor tud csatlakozni mint Sino, a fürge kis sinosauropteryx. Dolgozzatok együtt, hogy akadályokon jussatok át, rejtvényeket fejtsetek meg és vállvetve harcoljatok, miközben közösen fejlődtök.”

Egyelőre csak PC-re érkezik a játék, Steamen már a kívánságlistánkra is tehetjük, azonban csak valamikor 2025-ben várható a játék megjelenése.

1.
1.
Low Noise
1994-ben jobb képe volt az Amigámnak, igaz jót tett neki, hogy TV-re volt csatlakoztatva és 2-3 méterről néztük. A side scrollereket szeretem a nagy pixelt nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...