Közel 30 minijátékkal érkezik a Final Fantasy VII Rebirth

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Köztük egy olyan kártyajáték, amit a fejlesztő csapaton belül is egy külön, mindenre elszánt csoport fejlesztett, akik minden apró részletet kidolgoztak, még háttértörténettel is készültek.

Naoki Hamaguchi a Final Fantasy VII Rebirth rendezője a Rolling Stone-al beszélgetett, az interjút a GamesRadar szemlézte. A rendező megerősítette, hogy a Rebirth-ben sem lesz hiány a franchise-ra jellemző minijátékokból.

Közel 30 játékon belüli játékkal készülnek, melyek közül némelyiket küldetések közben próbálhatjuk majd ki, lesznek azonban olyanok, amelyekhez csak a pálya vagy a játék sztorijának egy bizonyos pontján férünk hozzá.

A rendező külön kiemelte a Queen’s Blood névre hallgató kártyajátékot, amit a fejlesztők kicsi csoportja fejlesztett. A kis csapat minden tagja megszállott kártyajáték rajongó, ennek köszönhetően Hamaguchi szerint “képesek voltunk alkotni valamit, amivel kifejezetten elégedettek lesznek a kártyajátékok kedvelői”.

Nyilván nem ez az első kártyajáték a sorozat életében, a Final Fantasy VIII és a Final Fantasy XIV-ben a Triple Triad vagy a Final Fantasy IX-ben a Tetra Master is komoly népszerűségnek örvendtek. A Queen’s Blood azonban ezektől annyiban eltér, hogy egy teljesen külön háttér történetet kapott, ami arra ad választ, hogy ez a játék hogyan jött létre és fejlődött a Final Fantasy VII világában.

Már nem kell sokáig várni, hogy kipróbálhassuk, a Final Fantasy VII Rebirth február 29-én érkezik PlayStation 5 konzolra.

1.
1.
Shao Kahn
Hááááát, nem is tudom. Én nem bánom ha van kártyajáték, mindaddig amíg NEM kötelező! Ugyanis egy Final Fantasy játékban én akciózni akarok, NEM kártyázni! Emlékszem hogy a Legend of heroes Trails of cold steel 3-ban, is a kötelező kártyajáték tette tönkre a játékélményemet bizonyos mértékig. Én nem akartam benne kártyával foglalkozni, de mivel kötelező volt, kénytelen voltam. És béna voltam benne, csak vért izzadva jutottam át a kártyajátékokon. Szóval remélem ez a Final Fantasy 7-ben NEM ismétlődik meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...