A Sony már teszteli a PSVR2 PC-s támogatását

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 28.
  • Hír
Link másolása
Minden jel szerint a Sony hamarosan PC-kompatibilisé teszi a virtuális valóság szemüvegét, hiszen a hivatalos PlayStation Blogon árulta el a gyártó, hogy jelenleg már tesztelik a funkcionalitást. Még ebben az évben élesedhet a dolog.

Egy évvel a PlayStation VR 2 megjelenése után jelentette be a Sony, hogy folyamatban van a szemüveg PC-s támogatásának élesítése. A hivatalos blogbejegyzés szerint a kompatibilitást jelenleg is gőzerővel tesztelik.

"Örömmel jelentjük be, hogy tesztelés alatt van a PSVR 2 azon képessége, amivel további játékokhoz férhetnek hozzá a PC-sek, így még nagyobb játékválasztékot kínálhatunk a PS5-ön elérhető PSVR 2-címek mellett."

Már nem kell sokat várni a támogatásra, hiszen a platform tulajdonosa szerint valamikor ebben az évben végre PC-kkel is kompatibilis lesz a VR-headset. Kérdés még, hogy milyen konfigurációkkal érzi magát jól a PS VR 2 a folyamatos játékélményért.

A szemüveg pontos eladási adatai nem ismertek, nem véletlenül nem veri nagydobra a Sony, az biztos, hogy hat héttel a premier után, azaz 2023 májusában 600 ezer darabot passzoltak el belőle. Ha PC-vel is kompatibilis lesz a kütyü, nagyobb lehet az érdeklődés utána.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...